
Menu voor Moederdag
Lees verder na de advertentie
Na jarenlang voor jou gekookt te hebben, is het hoogstens tijd om te rollen eens om te draaien. Dus hup trek die schort aan en maak dit heerlijke menu voor Moederdag. Want alle moeders verdienen het om eens flink verwend te worden. Is jouw moeder gek op de frisse smaken van de lente? Dan is dit menu voor Moederdag helemaal aan haar besteed! Een mooier cadeau is er haast niet.
Wil je ook iedere week de lekkerste tips & recepten ontvangen? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief:
Tip!

Ben je op zoek naar culinaire inspiratie, uitdaging én wil je graag meer lezen over koken?
Shop een losse editie van Foodies Magazine al vanaf 6,50
Voorgerecht
We starten het menu voor Moederdag met een heerlijke dip die eigenlijk overal wel bij past. De dadels en pijnboompitten maken de dip onweerstaanbaar lekker. Kom maar door met dat verse brood om te dippen! Of wat dacht je van frisse groenten? Dit voorgerecht is de perfecte start van jullie diner samen.
> naar het recept voor geitenkaasdip met dadels en pijnboompitten
Hoofdgerecht
Groene asperges en een gepocheerd ei zijn een klassieke combinatie, maar zo ontzettend lekker. Zeker als je ze verwerkt in deze romige citroenrisotto. Een risotto is een geweldig gerecht om indruk mee te maken. Wanneer je deze verrukkelijke citroenrisotto op tafel zet, zal je moeder zeker onder de indruk zijn!
> naar het recept voor citroenrisotto met groene asperges en gepocheerd ei
Nagerecht
Iedereen weet; de combinatie van aardbeien en chocolade is hemels. Stop ze samen in een bakje en je hebt een fantastisch dessert dat er niet alleen waanzinnig uit ziet maar ook nog eens heerlijk smaakt. Het water loopt ons al in de mond bij het zien van dit recept. Kleine moeite, mega groots resultaat.
> naar het recept voor chocolademousse met aardbeien en limoenbiscuit
Foto: Eddy Haitjema
Onze tips

Dit zijn de beste kazen voor kaasfondue

16x toetjes in een glaasje

6x bakken met speculaaskruiden

Zelf stoofperen maken: ouderwets lekker recept

Gourmettips voor een gezellige avond

Wat eet je bij kaasfondue? Dit zijn de lekkerste dips

Zó bak je de brownie van je dromen

Dit zijn de lekkerste wijnen voor kerst

Marieke Slettenhaar
Redacteur
Eet het liefst hartig en zoet door elkaar. Heeft geen bezwaar tegen eten in bed zolang het poffertjes zijn. Gruwelt van gekookte eieren maar bestelt altijd een avocadotoast met gepocheerd eitje. Geen smaakcombinatie is haar te gek.






