Recepten voor Moederdag

Verdient jouw moeder een ontbijtje op bed? Laat je dan van je beste kant zien en maak een of meerdere van deze heerlijke Moederdag recepten. Glaasje jus en een bloemetje erbij en je bent good to go!

Wil je iedere week de lekkerste recepten & tips ontvangen? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief:

Ontvang elke week de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen.

Zelfgebakken frambozen croissants

Stiekem is een ontbijt op bed niet compleet zonder croissants. Maak ze voor je moeder extra speciaal door een variant met frambozen te maken. Wel zo feestelijk! Heb je het onder de knie? Varieer de volgende keer dan ook eens met de kleurlagen door cacao of pistache te gebruiken.

> naar het recept: zelfgebakken frambozen croissants

frambozencroissants

Croissantdeeg voor pain au chocolat

Zelf chocoladebroodjes maken kan misschien een enorme uitdaging lijken, maar niets is minder waar. Als er elke dag honderden over de toonbank vliegen in Parijs, dan kun jij dit koude kunstje vast ook! Mocht je toch iets sneller willen zijn, gebruik dan koelvers croissantdeeg zodat je het deeg niet from scratch hoeft te maken.

> naar het recept: croissantdeeg voor pain au chocolat

Pain au chocolat

Bagel met hazelnoot-chocopasta, aardbei, banaan en kiwi

Blijf jij zelf ook het liefst zo lang mogelijk onder de warme dekens liggen? Maak dan deze snelle zoete bagel met hazelnoot-chocopasta en fruit. Daar kom je maar wat graag je bed voor uit!

> naar het recept: bagel met hazelnoot-chocopasta, aardbei, banaan en kiwi

bagels recepten

Sunny sides up toast

Het beleg van deze vrolijke toast lijkt verdacht veel op een spiegelei. Maar niets van dat! Het zijn perziken (of abrikozen) met een lekker cheesy sausje.

> naar het recept: sunny sides up toast

Sunny sides up toast

Gebakken avocado met gerookte zalm en ei

Toch liever hartig? Met dit gezonde ontbijtje begint jouw moeder haar dag goed. Het is heerlijk om je brood in het ei te dippen.

> naar het recept: gebakken avocado met gerookte zalm en ei

Gebakken avocado met gerookte zalm en ei

Wentelteefjesschotel van krentenbrood met fruit en kwark

Maak deze sierlijke schotel van wentelteefjes. Die lepel je met gemak op bed leeg. De combinatie met vers fruit en kwark is lekker fris. En het beste? De oven doet ook nog eens het meeste werk, zo hou jij tijd over!

> naar het recept: wentelteefjesschotel van krentenbrood met fruit en kwark

Recepten voor wentelteefjes

Aardbeicruffins

Misschien heb je er al weleens van gehoord, misschien lees je het voor het eerst. Cruffins zijn niets anders dan een geslaagde kruising tussen een muffin en een croissant. Wij likken er onze vingers bij af, dus je mama vast ook. Met de gouden combinatie van aardbeien en custard zit je sowieso goed!

> naar het recept: aardbeicruffins

aardbeicruffins dit is waarom je cruffins moet proberen

Lees ook: Dit moet je proberen: cruffins