1. Abrikozen-custardgebakjes

Zomers zoet, voor een heerlijke nazomer! Breng abrikozen en custard samen in deze verrukkelijke gebakjes van croissantdeeg. We beginnen al goed, dit is misschien wel onze favoriet als het aankomt op bakken met custard.

bakken met custard abrikozen

2. Pastéis de nata

Voor iedereen die is gezwicht voor de Pastel de Nata en Pastéis de Belem in Lissabon maakten we dit recept. Met een goed hete oven kun je ook zelf met de custardcakes aan de slag. Leuk om uit te delen, nog lekkerder om zelf op te smikkelen.

pastel de nata

3. Aardbeicruffins

De cruffin combineert het beste van muffins en croissants in één recept. We vertelden je al eerder over cruffins. Dit recept mag niet ontbreken als je gaat bakken met custard.

aardbeicruffins

4. Bakken met custard: Noorse Kvaefjordkake

Scandinaviëlovers opgelet: met dit recept maak jij de overheerlijke Kvaefjordkake helemaal zelf. Check snel het recept en ontdek hoe lekker dit gebak is. Kun je ondertussen dromen over je volgende tripje naar Oslo

kvaefjordkake

5. Aardbeienvlaai met pistachecustard

Deze aardbeienvlaai met pistachecustard is perfect om de Indian Summer mee te vieren. Komt het met bakken uit de lucht? Geen zorgen, ook met een warm kopje koffie of thee smaakt deze taart onweerstaanbaar. Bakken met custard was nog nooit zó lekker!

bakken met custard aardbeienvlaai

Wil je iedere week de lekkerste recepten & tips ontvangen? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief:

Ontvang elke week de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen.