
Word een thuisbarista
Lees verder na de advertentie
Om een echte thuisbarista te worden heb je naast goede koffie natuurlijk een goede machine nodig. Met de WMF volautomatische koffiemachine zet je het perfecte kopje koffie bij je thuis. Kies uit een van de vooraf ingestelde drankjes of pas ze helemaal aan naar je eigen voorkeur. Van sterkte tot temperatuur en hoeveelheid melk. Stuk voor stuk bereid met 1 druk op de knop via het gebruiksvriendelijke touchscreen-display.
En dankzij het strakke WMF design past de machine in iedere keuken. Dat is koffie van baristaniveau, maar dan voor thuis. Zin om jezelf om te toveren tot thuisbarista en ben je nieuwsgierig geworden naar de machine? Kijk hier voor meer informatie.
Tip!

Ben je op zoek naar culinaire inspiratie, uitdaging én wil je graag meer lezen over koken?
Shop een losse editie van Foodies Magazine al vanaf 6,50

Wil je ook iedere week de lekkerste recepten & tips ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief:
Affogato
Neem een bolletje van het lekkerste vanille-ijs dat je kunt vinden, schenk er een espresso over en klaar is je dessert. Simpeler kan het niet. En geloof ons, lekkerder eigenlijk ook niet.
> naar het recept: affogato
Mini koffie-crème-brûlées
Crème brûlée is een klassiek Frans dessert, meestal in vanille-smaak. Wil je eens variëren? Geef ‘m dan een lekkere twist met koffie door de crème. Serveer met een espresso als dessert en dan komt het leukste.. het karamellaagje doortikken!
> naar het recept: mini koffie-crème-brûlées
Melkchoco frambozen blondies
Er zijn heel wat manieren om blondies te bakken, maar deze versie met frambozen is de grote favoriet. Het friszure fruit is heerlijk in combinatie met het zoete van de chocolade.
> naar het recept: melkchoco frambozen blondies
Tartelettes met koffiemousse
Deze schattige tartelettes zijn leuk om te serveren als taartje bij de koffie óf als zoete afsluiter van een diner. Gehakte pinda’s en geraspte limoenschil maken de taartjes helemaal af.
> naar het recept: tartelettes met koffiemousse
Lees ook:
Koffie bewaren: doe jij dat al je hele leven verkeerd?
Keukenhack: dit is waarom je nooit koffiedik moet weggooien
7x bakken met chocolade
Onze tips

Dit zijn de beste kazen voor kaasfondue

16x toetjes in een glaasje

6x bakken met speculaaskruiden

Zelf stoofperen maken: ouderwets lekker recept

Gourmettips voor een gezellige avond

Wat eet je bij kaasfondue? Dit zijn de lekkerste dips

Zó bak je de brownie van je dromen

Dit zijn de lekkerste wijnen voor kerst

Anne Mebelder
Redacteur
Kan niet zonder koffie. Eet elke dag chocola. Lepelt in no time een pot pindakaas leeg. Is dol op croissants (ongeacht het tijdstip), moules frites en al het andere uit de Franse keuken. Ontbijt met taart. Loopt hard om meer te kunnen eten, of was het andersom?








