Foodies 07/2024
Proef de zomer!
Cover van
Thuisbarista

Zo word je een echte thuisbarista!

In samenwerking met WMF
Profielfoto van AnneAnne Mebelder

Advertentie

Vandaag, 1 oktober, is het internationale dag van de koffie. Niet zo gek dat hier een speciale feestdag voor is, want koffie is een van de meest gedronken drankjes ter wereld. Iedereen drinkt graag goede koffie op het werk en een koffie to go is niet meer weg te denken uit het straatbeeld. Maar zo'n lekker bakkie wil je toch ook thuis kunnen zetten? Met de WMF Perfection volautomatische koffiemachine lukt dat met slechts één druk op de knop. En met iets zoets erbij is het net een koffiebar bij je thuis.

Word een thuisbarista

Om een echte thuisbarista te worden heb je naast goede koffie natuurlijk een goede machine nodig. Met de WMF volautomatische koffiemachine zet je het perfecte kopje koffie bij je thuis. Kies uit een van de vooraf ingestelde drankjes of pas ze helemaal aan naar je eigen voorkeur. Van sterkte tot temperatuur en hoeveelheid melk. Stuk voor stuk bereid met 1 druk op de knop via het gebruiksvriendelijke touchscreen-display.

En dankzij het strakke WMF design past de machine in iedere keuken. Dat is koffie van baristaniveau, maar dan voor thuis. Zin om jezelf om te toveren tot thuisbarista en ben je nieuwsgierig geworden naar de machine? Kijk hier voor meer informatie.

Thuisbarista WMF

Wil je ook iedere week de lekkerste recepten & tips ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief:

Ontvang elke week de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen.

Affogato

Neem een bolletje van het lekkerste vanille-ijs dat je kunt vinden, schenk er een espresso over en klaar is je dessert. Simpeler kan het niet. En geloof ons, lekkerder eigenlijk ook niet.

> naar het recept: affogato

Affogato

Mini koffie-crème-brûlées

Crème brûlée is een klassiek Frans dessert, meestal in vanille-smaak. Wil je eens variëren? Geef ‘m dan een lekkere twist met koffie door de crème. Serveer met een espresso als dessert en dan komt het leukste.. het karamellaagje doortikken!

> naar het recept: mini koffie-crème-brûlées

Mini-koffiecrème-brûlées

Melkchoco frambozen blondies

Er zijn heel wat manieren om blondies te bakken, maar deze versie met frambozen is de grote favoriet. Het friszure fruit is heerlijk in combinatie met het zoete van de chocolade.

> naar het recept: melkchoco frambozen blondies

Melkchoco-frambozenblondie

Tartelettes met koffiemousse

Deze schattige tartelettes zijn leuk om te serveren als taartje bij de koffie óf als zoete afsluiter van een diner. Gehakte pinda’s en geraspte limoenschil maken de taartjes helemaal af.

> naar het recept: tartelettes met koffiemousse

Tartelettes met koffiemousse, banaan en rumkaramel

Lees ook:

Onze tips

Profielfoto van

Anne Mebelder

Redacteur

Kan niet zonder koffie. Eet elke dag chocola. Lepelt in no time een pot pindakaas leeg. Is dol op croissants (ongeacht het tijdstip), moules frites en al het andere uit de Franse keuken. Ontbijt met taart. Loopt hard om meer te kunnen eten, of was het andersom?

Cover voor

Inspiratie in je mailbox

Wist je dat we wekelijks een nieuwsbrief versturen met de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen? Schrijf je nu in!