Abonneren
Foodies kerst
De unieke editie van 2025
Cover van
Annes Toetjeshoek

Annes Toetjeshoek

Profielfoto van
AnneAnne Mebelder

De lekkerste toetjes worden gemaakt door onze eigen Anne! Benieuwd wat ze maandelijks maakt voor in het magazine? Je vindt alle toetjes recepten in het overzicht van Annes toetjeshoek!

Lees verder na de advertentie

Mensen die bij mij komen eten, doen dat stiekem voor het toetje. Want dat maak ik altijd zelf. VanĀ chocomousseĀ totĀ cheesecakeĀ of crumble, er staat vrijwel elke dag iets zoets op tafel. En omdat ik al die zoete toetjes ook graag met jou deel, vind je nu elke maand een recept uitĀ Annes Toetjeshoek. Hier vind je al die toetjes recepten bij elkaar verzameld.

Wil je nog meer van dit soort heerlijke recepten? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief:
Ontvang elke week de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen.
Grapefruitcake met room en grapefruitcurd

Grapefruitcake met room en grapefruitcurd

Een heerlijk recept uit de rubriek Anne’s toetjeshoek! Ga zelf aan de slag met deze heerlijke zoete lekkernij: bitterzoete grapefruitcake.

Naar het recept

Lees verder na de advertentie

groene koekjes op een schoteltje met matcha

Matcha cookies

Chocolate chip cookies, move over, wij maken het met matcha! Deze Japans geĆÆnspireerde koekjes zijn minstens net zo chewy en lekker als de Amerikaanse klassieker.

Naar het recept
Drie lavacakejes bestrooid met zeezoutvlokken en onderop een laag pindakaas.

Lavacakejes met pindakaas

Zin in een verrukkelijk toetje? Deze lavacakejes met een smeuïge, warme vulling zijn verrassend lekker! Super makkelijk en snel te maken in de airfryer of in de oven en ideaal om te delen. Lekker om zo te eten óf met een bolletje vanille-ijs. Dit wil je proeven!

Naar het recept
Bekijk ook
Grapefruit-muntsyllabub

Desserts

Lees verder na de advertentie

Hazelnoottiramisu met cacaopoeder en gehakte hazelnoten erover.

Hazelnoottiramisu

Deze hazelnoottiramisu is een twist op de klassieker. Een perfecte traktatie voor liefhebbers van koffie en chocolade. Makkelijk te maken, maar moeilijk om er vanaf te blijven!

Naar het recept
9 hot cross buns met pistache en chocolade met daarbij een bakje kardemomboter

Hot cross buns met pistache en chocolade

Met pistache en chocolade krijgen de traditionele hot cross buns een verrassende twist. Deze smaakvolle versie is perfect voor een feestelijke brunch of gewoon als tussendoortje!

Naar het recept
Strawberry-cheesecake-frozen-yogurt met geroosterde aardbeien, geserveerd met ijshoorntjes

Strawberry-cheesecake-frozen-yoghurt met geroosterde aardbeien

Een zomers toetje met een twist: romige frozen yoghurt met de smaak van cheesecake, gecombineerd met zoete geroosterde aardbeien. Licht, fris en net even anders dan de klassieker – perfect voor warme dagen of als luchtige afsluiter van een diner.

Naar het recept

Lees verder na de advertentie

Baskische cheesecake met gekarameliseerde laag en abrikozen erop

Baskische cheesecake met abrikozen

Cheesecake is een geliefd dessert en wij snappen wel waarom! Deze ā€˜burnt’ versie klinkt misschien wat spannend, maar geeft een super lekkere karamelsmaak. Probeer maar!

Naar het recept
Baklava in een ronde vorm

Baklava

Denk je aan de Turkse keuken, dan denk je aan baklava. Dit mierzoete gebak, gevuld met pistache- en pecannoten, is eenvoudiger te maken dan je misschien verwacht. Probeer het vooral eens zelf!

Naar het recept

Onze tips

Profielfoto van

Anne Mebelder

Redacteur

Kan niet zonder koffie. Eet elke dag chocola. Lepelt in no time een pot pindakaas leeg. Is dol op croissants (ongeacht het tijdstip), moules frites en al het andere uit de Franse keuken. Ontbijt met taart. Loopt hard om meer te kunnen eten, of was het andersom?

Cover voor

Inspiratie in je mailbox

Wist je dat we wekelijks een nieuwsbrief versturen met de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen? Schrijf je nu in!