
De lekkerste toetjes worden gemaakt door onze eigen Anne! Benieuwd wat ze maandelijks maakt voor in het magazine? Je vindt alle toetjes recepten in het overzicht van Annes toetjeshoek!
Lees verder na de advertentie
Mensen die bij mij komen eten, doen dat stiekem voor het toetje. Want dat maak ik altijd zelf. Van chocomousse tot cheesecake of crumble, er staat vrijwel elke dag iets zoets op tafel. En omdat ik al die zoete toetjes ook graag met jou deel, vind je nu elke maand een recept uit Annes Toetjeshoek. Hier vind je al die toetjes recepten bij elkaar verzameld.
Wil je nog meer van dit soort heerlijke recepten? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Grapefruitcake met room en grapefruitcurd
Een heerlijk recept uit de rubriek Anne’s toetjeshoek! Ga zelf aan de slag met deze heerlijke zoete lekkernij: bitterzoete grapefruitcake.

Matcha cookies
Chocolate chip cookies, move over, wij maken het met matcha! Deze Japans geïnspireerde koekjes zijn minstens net zo chewy en lekker als de Amerikaanse klassieker.

Lavacakejes met pindakaas
Zin in een verrukkelijk toetje? Deze lavacakejes met een smeuïge, warme vulling zijn verrassend lekker! Super makkelijk en snel te maken in de airfryer of in de oven en ideaal om te delen. Lekker om zo te eten óf met een bolletje vanille-ijs. Dit wil je proeven!

Desserts

Hazelnoottiramisu
Deze hazelnoottiramisu is een twist op de klassieker. Een perfecte traktatie voor liefhebbers van koffie en chocolade. Makkelijk te maken, maar moeilijk om er vanaf te blijven!

Hot cross buns met pistache en chocolade
Met pistache en chocolade krijgen de traditionele hot cross buns een verrassende twist. Deze smaakvolle versie is perfect voor een feestelijke brunch of gewoon als tussendoortje!

Strawberry-cheesecake-frozen-yoghurt met geroosterde aardbeien
Een zomers toetje met een twist: romige frozen yoghurt met de smaak van cheesecake, gecombineerd met zoete geroosterde aardbeien. Licht, fris en net even anders dan de klassieker – perfect voor warme dagen of als luchtige afsluiter van een diner.
Tip!

Shop een losse editie van Foodies Magazine al vanaf 6,50

Baskische cheesecake met abrikozen
Cheesecake is een geliefd dessert en wij snappen wel waarom! Deze ‘burnt’ versie klinkt misschien wat spannend, maar geeft een super lekkere karamelsmaak. Probeer maar!

Baklava
Denk je aan de Turkse keuken, dan denk je aan baklava. Dit mierzoete gebak, gevuld met pistache- en pecannoten, is eenvoudiger te maken dan je misschien verwacht. Probeer het vooral eens zelf!
Onze tips

Deze snelle toetjes maak je in 10 minuten

La dolce vita: 5x klassieke Italiaanse desserts

Salute: Italiaanse desserts met een vleugje likeur

Toetjes met mascarpone: van cake tot taart

16x toetjes in een glaasje

Waar kun je clotted cream voor gebruiken?

Vegan dessertrecepten: 10x heerlijke plantaardige toetjes

Dit zijn de beste kazen voor kaasfondue

Anne Mebelder
Redacteur
Kan niet zonder koffie. Eet elke dag chocola. Lepelt in no time een pot pindakaas leeg. Is dol op croissants (ongeacht het tijdstip), moules frites en al het andere uit de Franse keuken. Ontbijt met taart. Loopt hard om meer te kunnen eten, of was het andersom?



