Foodies 06/2024
Citytrip!
Cover van
malteser taart

Weekendbaksels: 5x bakken zonder oven

Profielfoto van RoxanneRoxanne

Advertentie

Dit weekend heb je vast zin in iets lekkers, maar de warmte van de oven kan je met deze hoge temperaturen gestolen worden. Stop, gooi je plannen voor het toetje niet overboord, maar kies een van deze recepten uit en ga bakken zonder oven!

1. Kokos-citroentaart uit The Breakfast Club

Een stukje taart om je ontbijtfeest mee af te sluiten kan nooit kwaad! Zeker niet als het deze heerlijke vegan taart met kokos en citroen is. Zo’n heerlijke friszure smaakcombinatie past perfect in de zomer én je kunt hem bakken zonder oven.

kokos citroentaart

2. Frambozen-gembertaart met browniebodem

Bakken zonder oven hoeft echt niet te betekenen dat je inlevert op smaak. Proef dit taartje maar eens. Onweerstaanbaar lekker!

Frambozen-gembertaart met browniebodem

3. Chocolademousse met frambozen

Indruk maken op je geliefde? Als je dit toetje serveert, heb je cupido vast en zeker niet meer nodig.

chocolademousse frambozen

4. No-bake bramentaart

Dat jullie gek zijn op bakken zonder oven bleek wel toen we dit recept publiceerden. Massaal maakten jullie de no-bake bramentaart en wij begrijpen heel goed waarom.

no-bake bramentaart

5. Malteser ijstaart

Wat is er beter dan taart op een zomerdag? IJstaart! Voor het maken van dit smaakvolle weekendproject maak jij met liefde wat tijd vrij.

malteser taart

Onze tips

Profielfoto van

Roxanne

Cover voor

Inspiratie in je mailbox

Wist je dat we wekelijks een nieuwsbrief versturen met de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen? Schrijf je nu in!