Broodje hamburger recepten

Het knapperige broodje, de sappige burger… wij gaan er zowat van kwijlen. Of het nu gaat om een klassieke hamburger, een kipburger of een vegetarische burger; wij krijgen er nooit genoeg van. Ben jij ook zo’n liefhebber? Leef je dan uit met deze heerlijke recepten voor burgers. En voor wie extra wil uitpakken hebben wij de beste tips voor zelf hamburgers maken op een rijtje gezet.

Wil je iedere week de lekkerste recepten voor burgers ontvangen? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief:

Ontvang elke week de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen.

Klassieke cheeseburger

Er is weinig wat de klassieke hamburger kan verbeteren maar de toevoeging van een plakje kaas maakt de burger toch net ff wat lekkerder. De cheeseburger is misschien wel een van de beste uitvindingen van afgelopen eeuw. De smeuïge smeltende kaas maakt de burger wat ons betreft helemaal af. Wij kunnen er geen genoeg van krijgen.

> naar het recept: klassieke cheeseburger

junkfood klassieke cheeseburger

Ultieme vegaburger

Het ziet er misschien niet zo uit maar dit is de ultieme burger voor vega’s. Het geheime ingrediënt? Zwarte bonen. Met een handjevol ingrediënten bouw je er zelf de lekkerste burgers mee.

> naar het recept: ultieme vegaburger

Ultieme vegaburger

Krokante kipburger

Laat je niet afschikken door de ellenlange lijst met ingrediënten: het is het waard. Door de grote hoeveelheid kruiden en specerijen is deze burger een ware smaakbom! Een krokante kipburger smaakte wat ons betreft nog nooit zo goed.

> naar het recept: krokante kipburger

Krokante kipburger

Platte burgers met jalapeño-kaassaus

We sluiten het lijstje met recepten voor burgers af met deze pittige variant. Jalapeno-kaassaus met een burger, het kan eigenlijk niet misgaan. Plet de burgers in de pan met een spatel voor een extra tasty grof randje. Dat lusten wij elke dag wel.

> naar het recept: platte burgers met jalapeño-kaassaus

burgers met jalapeño kaassaus

Loaded halloumiburger

Deze heerlijke Cypriotische grillkaas is een echte alleskunner. Haal dus halloumi in huis om je burgers mee te beleggen. Door het krokante jasje is het misschien wel een van de betere burgers die je ooit gehad hebt.

> naar het recept: loaded halloumiburger

Loaded halloumiburger

Lees ook: 4x de lekkerste homemade vegaburgers