
Foodies’ aardappelarchief: recepten van dé chef die alles weet van aardappels
Dit jaar delen we elke maand een lekker aardappelrecept en tips van Werner Drent, chef de cuisine bij Grand Hotel Huis ter Duin én aardappelexpert van het eerste uur. Je vindt ze allemaal terug op deze pagina in Foodies’ aardappelarchief!
Lees verder na de advertentie
Aardappelarchief
Menig Nederlander is dol op aardappel. Toch weten veel mensen niet wat voor lekkere gerechten je hiermee kunt maken. Natuurlijk kennen we allemaal wel het beste recept voor aardappelpuree, stamppot of gepofte aardappel. Niets ten nadele van deze heerlijke recepten met piepers natuurlijk, maar er is zoveel meer mee te maken…
Wekelijks de lekkerste recepten in je mail?
Tip!

Neem een abonnement op Foodies Magazine al vanaf 17,50
Aardappelarchief recepten
Gelukkig deelt aardappelexpert Werner Drent, chef bij Grand Hotel Huis ter Duin, zijn lekkerste recepten én tips met ons! En deze delen wij natuurlijk weer graag met jou. Je vindt alle recepten hier terug in Foodies’ aardappelarchief.
We plaatsen elke maand weer een nieuw overheerlijk recept van Werner op deze pagina. Houd ons aardappelarchief daarom goed in de gaten voor de lekkerste inspiratie!

Stamppot met romaine, notencrunch en sinaasappel
In dit recept zetten we een verrassende twist op stamppot in de spotlight! Chef Werner Drent, onze aardappelexpert, deelt zijn recept voor een smeuïge stamppot met romaine, knapperige notencrunch en een frisse hint van sinaasappel.

Traybake van rosevalaardappels, kikkererwten, radijs en winterpostelein
Geniet van deze heerlijke traybake: perfect voor een doordeweekse avond of een ontspannen weekendmaaltijd. De oven doet het meeste werk voor dit kleurrijke gerecht!

Ravioli met aardappel-pecorino-vulling en salieboter
Geniet van een heerlijke Italiaanse klassieker met een twist: huisgemaakte ravioli gevuld met romige aardappel en hartige pecorino. Vergeet vooral de salieboter er niet bij te serveren…
Onze tips

Kun je aardappels met uitlopers nog eten? Zo zit het!

Krokante aardappels: tips en recept

Rauwe aardappel eten? Dit is waarom je deze ingrediënten moet koken

Zelf maken: de perfecte aardappelpuree

Zo kun je perfect aardappels koken en bereiden

Zo kun je perfect gebakken aardappelen maken

Wijn drinken als een pro? SommelJJ deelt zijn toegankelijke tips

Bootje varen op Koningsdag? Neem deze hapjes mee!
Lotus van Overveldt
Eindredacteur
Mag je wakker maken voor alles met aardappels of garnalen. Drinkt het liefst het hele jaar door warme chocolademelk met slagroom. Met zwarte koffie moet je niet in haar buurt komen (met ijskoffie wel). Vindt dat de Fransen het écht hebben begrepen door een kaasplankje én een toetje te eten.