Foodies All day brunch
All day brunch
Cover all day brunch
Traybake van rosevalaardappels, kikkererwten, radijs en winterpostelein.

Foodies’ aardappelarchief: recepten van dé chef die alles weet van aardappels

Dit jaar delen we elke maand een lekker aardappelrecept en tips van Werner Drent, chef de cuisine bij Grand Hotel Huis ter Duin én aardappelexpert van het eerste uur. Je vindt ze allemaal terug op deze pagina in Foodies’ aardappelarchief!

Lees verder na de advertentie

Aardappelarchief

Menig Nederlander is dol op aardappel. Toch weten veel mensen niet wat voor lekkere gerechten je hiermee kunt maken. Natuurlijk kennen we allemaal wel het beste recept voor aardappelpuree, stamppot of gepofte aardappel. Niets ten nadele van deze heerlijke recepten met piepers natuurlijk, maar er is zoveel meer mee te maken…

Wekelijks de lekkerste recepten in je mail?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief:
Ontvang elke week de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen.

Tip!

Aardappelarchief recepten

Gelukkig deelt aardappelexpert Werner Drent, chef bij Grand Hotel Huis ter Duin, zijn lekkerste recepten én tips met ons! En deze delen wij natuurlijk weer graag met jou. Je vindt alle recepten hier terug in Foodies’ aardappelarchief.

Tip

We plaatsen elke maand weer een nieuw overheerlijk recept van Werner op deze pagina. Houd ons aardappelarchief daarom goed in de gaten voor de lekkerste inspiratie!

Stamppot met romainesla. Er overheen notencrunch en sinaasappelschil schaafsel.

Stamppot met romaine, notencrunch en sinaasappel

In dit recept zetten we een verrassende twist op stamppot in de spotlight! Chef Werner Drent, onze aardappelexpert, deelt zijn recept voor een smeuïge stamppot met romaine, knapperige notencrunch en een frisse hint van sinaasappel.

Naar het recept
Traybake van rosevalaardappels, kikkererwten, radijs en winterpostelein.

Traybake van rosevalaardappels, kikkererwten, radijs en winterpostelein

Geniet van deze heerlijke traybake: perfect voor een doordeweekse avond of een ontspannen weekendmaaltijd. De oven doet het meeste werk voor dit kleurrijke gerecht!

Naar het recept
Twee ravioli's met aardappel-pecorino vulling in salieboter.

Ravioli met aardappel-pecorino-vulling en salieboter

Geniet van een heerlijke Italiaanse klassieker met een twist: huisgemaakte ravioli gevuld met romige aardappel en hartige pecorino. Vergeet vooral de salieboter er niet bij te serveren…

Naar het recept

Onze tips

Profielfoto van

Lotus van Overveldt

Eindredacteur

Mag je wakker maken voor alles met aardappels of garnalen. Drinkt het liefst het hele jaar door warme chocolademelk met slagroom. Met zwarte koffie moet je niet in haar buurt komen (met ijskoffie wel). Vindt dat de Fransen het écht hebben begrepen door een kaasplankje én een toetje te eten.

Cover voor

Inspiratie in je mailbox

Wist je dat we wekelijks een nieuwsbrief versturen met de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen? Schrijf je nu in!