1. Lamstajine met ingelegde citroen

Voor dit lamsvlees recept zet je de tajine aan het werk. Heb je geen tajine? Dan kun je ook een sudderpan gebruiken. Van dit gerecht gaat iedereen met volle teugen genieten.

2. Lamsrack met kruidenkorst en rozemarijnaardappeltjes

Er gaat bijna niets boven een goed lamsrack. Wij kiezen graag voor deze versie met een kruidenkorst én overheerlijke rozemarijnaardappeltjes.

3. Lamsbout met tijm en pommes boulangères

Zoek je een eenvoudig lamsvlees recept? Dan zit je hier goed! Dit gerecht zit boordevol smaak en kun je al grotendeels voorbereiden, wat weer een hoop stress scheelt op de dag zelf.

lamsbout

4. Koreaanse lamskoteletjes

Probeer deze Koreaanse versie van lamskoteletjes eens als je écht indruk wilt maken. Je kan ze laten garen in de grillpan, maar van de barbecue zijn ze nóg lekkerder.

Koreaanse lamskoteletjes

5. Mechoui lamsbout met labneh

Een heerlijk Marokkaans recept met lamsvlees. Oorspronkelijk rooster je het vlees urenlang aan het spit. In dit makkelijk maakbare recept doet niet het spit, maar de oven het werk. Het enige nadeel? Van die heerlijke geuren krijg je honger.

Op zoek naar meer lekkers voor Pasen? Je vindt alles wat je nodig hebt voor een heerlijk diner in foodies april. Vanaf nu ligt hij bij jouw supermarkt in de schappen. Wil je liever niet de deur uit? Bestel dit heerlijke nummer vol smakelijke inspiratie dan via onze webshop. Je betaalt nu geen verzendkosten, dus bemachtig jouw foodies snel!

Mechoui lamsbout met labneh