Foodies 07/2024
Proef de zomer!
Cover van
perzik-bergamot slush

Verkoeling bij oranjekoorts: 5x heerlijke drankjes

Advertentie

Slaat de oranjekoorts bij jou thuis toe? Bekijk de wedstrijden dan in stijl met een van onze oranje drankjes. Om mee te proosten op de winst, of om het verlies te vergeten…

Wie de wedstrijd gaat kijken, heeft vast al heerlijk voetbalhapjes in huis gehaald. Om een feestelijke EK-borrelplank mee te bouwen, of om snelle snacks in de rust te maken. Maar vergeet je niet om te glazen te vullen? Wanneer onze jongens scoren wil jij een van deze oranje drankjes in je hand hebben om het succes te vieren. En wanneer ze het net iets te spannend maken, kun jij die verkoeling vast ook goed gebruiken…

Wil je ook iedere week de lekkerste recepten & tips ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief:

Ontvang elke week de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen.

Oranje drankjes

Van een klassieke Aperol Spritz tot een verrassende kombucha punch; met deze oranje drankjes houd jij zelfs op de meest spannende momenten het hoofd koel:

Aperol Spritz

Aperol Spritz

De felgekleurde cocktail is erg populair in Noord-Italië, en eigenlijk ook hartstikke geïntegreerd op het Nederlandse terras. Ga aankomende wedstrijd zelf aan de aperitivo. Vergeet vooral niet het zoutje erbij, want dat hoort!

Naar het recept
perzik-bergamot slush

Perzik-bergamot slush

Bergamot is hot. Maar in deze slush is hij vooral cool. Een cocktail om lang en langzaam van te genieten tijdens de eerste, tweede of derde helft.

Naar het recept
Mexican mule

Mexican mule

Vervang de wodka van een Moscow mule door tequila – en je bontmuts door een sombrero – en je hebt deze swingende latin cocktail. Wedden dat onze Maxima hier mee proost?

Naar het recept
rosé kombucha punch

Rosé kombucha punch

Een lichte en frisse dorstlesser voor iedereen. Met of zonder alcohol is deze rosé kombucha punch een lekkere bijvuller.

Naar het recept
agua de valencia

Agua de Valencia

Het minder bekende nichtje van de sangria is agua de Valencia. Met dit verkoelende drankje in toepasselijke kleur houd je die Oranjekoorts wel op afstand.  

Naar het recept

Onze tips

Profielfoto van

Marieke Slettenhaar

Redacteur

Kan zich niet voorstellen dat mensen vergeten te eten. Zelf weet ze namelijk voor het slapen gaan al wat ze gaat ontbijten. Poffertjes zijn haar guilty pleasure. Lust bijna alles, behalve gekookte eieren. Toch is avocado toast met gepocheerd ei gek genoeg favoriet.

Cover voor

Inspiratie in je mailbox

Wist je dat we wekelijks een nieuwsbrief versturen met de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen? Schrijf je nu in!