1. Orecchiette cime di rapa met broccoli en rode peper

First up: orecchiette cime di rapa met broccoli en rode peper, een echte klassieker. Geroosterde amandelen zijn een prima alternatief voor kaas, ze geven de pasta het lekkere zoutje.

Orecchiette cime di rapa met broccoli en rode peper

2. Rigatoni alla norma

Perfect voor als je snakt naar comfortfood. Houd je van een beetje pit? Voeg dan samen met de knoflook en kappertjes ook een snuf chilivlokken toe.

Rigatoni alla norma

3. Fusilli peperonata met tijm en geitenkaas

De geraspte parmezaan kennen we inmiddels, het is tijd voor een andere kaas als hoofdrolspeler: geitenkaas. Heerlijk in combinatie met de paprika!

Fusilli peperonata

4. Pappardelle al ragu van witte bonen

De combinatie van ui, wortel en bleekselderij wordt ook wel ‘soffritto’ genoemd en vormt de basis van veel Italiaanse sauzen. Wij gebruiken hem voor een van onze favoriete vegetarische pasta recepten: pappardelle al ragu.

Wil je iedere week de lekkerste recepten ontvangen? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief:

Pappardelle al ragu