
Wil je iedere week de lekkerste recepten ontvangen? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief:
Lees verder na de advertentie
1. Gevulde prei met champignons en blauwe kaas
Ga geen courgettes vullen in de winter, maar vul je prei eens! Heerlijk winters en verrassend. Kies hier voor een lokale, pittige blauwe kaas. Blauwe kaas is een smaakbom en dus heb je er helemaal niet veel van nodig!
Tip!

Elke maand nieuwe recepten en inspiratie met seizoensproducten ontvangen?
Neem een abonnement op Foodies Magazine al vanaf 17,50
> naar het recept: gevulde prei met champignons en blauwe kaas
2. Pecorino-gehaktballen met witte peper
Toen we dit recept op Instagram plaatsten, ontplofte onze notificaties. Terecht, want deze traybake vol lekkers is het ultieme diner om jezelf mee op te peppen na een drukke dag. Probeer maar eens!
3. Kabeljauw in misoboter met bimi, sesam en edamame
Vissen naar complimentjes? Niet nodig. Als je dit gerecht op tafel hebt gezet, krijg je ze vanzelf.
> naar het recept: kabeljauw in misoboter met bimi, sesam en edamame
4. Snelle quiche met broccoli en gorgonzola
Een makkelijkere manier om je quiche te maken is er niet. Je bedekt de braadslede met bladerdeeg, doet de vulling erin en klaar is Kees!
> naar het recept: snelle quiche met broccoli en gorgonzola
5. Traybake met kip, paprika en chorizo
Lekker, easy en met flink wat groenten. Deze traybake met kip is een echte winnaar. Pro tip: serveer hem met knapperig brood om in de braadsappen te dippen.
> naar het recept: traybake met kip, paprika en chorizo
Onze tips

Deze courgette recepten wil je deze zomer proberen!

5 courgettesoep recepten + toppings waar je mee uitpakt

Verjaardagshapjes die altijd goed scoren

Lunchtijd! Zo kun je zelf quesadilla’s maken

Spiesjes van de BBQ: vlees, vis en vega

Budget recepten: lekker én goedkoop eten

Salade voor bij de BBQ: dit zijn onze absolute favorieten

De lekkerste recepten voor wraps uit de oven
Sanne
Zweert al tien jaar bij hetzelfde recept voor worteltaart met roomkaasglazuur. Iemand die een banaan eet, is spontaan een beetje minder sympathiek. Voert haar zuurdesem precies genoeg om ermee te kunnen bakken. Zet altijd vast een pan op het vuur voor het recept helemaal gelezen is. Was hoofdredacteur tot 2022.