Advertentie
Recepten voor rendang
Rendang is eigenlijk altijd lekker, maar vooral als het buiten koud is en je vanbinnen liever warm bent. Dit zijn onze favoriete rendang recepten voor dit smaakvolle stoofgerecht. Welke ga jij als eerste proberen?
Wil je ook iedere week de lekkerste recepten & tips ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief:
1. Rendang van kalfsschenkel
Dit recept maak je met zelfgemaakte rendangpasta en serveer je met knapperig gebakken sjalotjes. Wedden dat je twee keer opschept? Wij in elk geval wel!
> naar het recept: rendang van kalfsschenkel
2. Rendang met rijst en pittige boontjes
Haal je slowcooker maar uit de kast, want dit gerecht wil je zéker maken. De flinke hoeveelheid specerijen zorgt voor een heerlijk complexe smaak. Dat complimenteert mooi met de geurige rijst en pittige boontjes.
> naar het recept: rendang met rijst en pittige boontjes
3. Klassieke rendang
Slechts zes ingrediënten en eventjes wachten verder en er staat een smaakvolle pan rendang op tafel. Voor dit recept kun je de currypasta zelf maken, maar als je een potje koopt knijpen wij wel een oogje toe. Wel zo makkelijk.
> naar het recept: rendang
4. Ronald Gipharts rendang
Wist je dat Ronald Giphart naast prachtig schrijven ook heerlijk kan koken? Probeer maar uit met deze smaakvolle rendang. Benieuwd hoe ‘ie eruit ziet? Dan moet je de laatste uit dit lijstje met rendang recepten toch echt zelf maken. Laat ons dan meegenieten door @foodiesmagazine te taggen op Facebook en op Instagram en gebruik #iamfoodies onder je bericht.
> naar het recept: Ronald Gipharts rendang
Lees ook:
Wat is taugé en wat kun je ermee?
Dit zijn de beste kookboeken van 2023
Van soto tot saté: dit zijn de lekkerste Indische gerechten
Onze tips
Recepten van Ottolenghi: 7x onze favorieten
Deze 9 recepten met rabarber wil je maken
15x de lekkerste mozzarella recepten
Koningsdag cocktails: deze drankjes wil je maken
11x recepten voor Koningsdag
5x het lekkerste asperge recept
The battle of the chefs: wie kan het beste asperges bereiden?
15x toetjes in een glaasje
Lotus van Overveldt
Mag je wakker maken voor alles met aardappels of garnalen. Drinkt het liefst het hele jaar door warme chocolademelk met slagroom. Met zwarte koffie moet je niet in haar buurt komen (met ijskoffie wel). Vindt dat de Fransen het écht hebben begrepen door een kaasplankje én een toetje te eten.