Foodies 07/2024
Proef de zomer!
Cover van
laos

De beste recepten voor rendang

Advertentie

Het belangrijkste dat je voor Indonesische rendang nodig hebt is tijd. Dat betekent pan op het vuur, voetjes omhoog en na een paar afleveringen van je favoriete serie/een half boek/een spannende film is het eten klaar. We delen onze favoriete recepten voor dit heerlijke stoofgerecht. Selamat makan!

Recepten voor rendang

Rendang is eigenlijk altijd lekker, maar vooral als het buiten koud is en je vanbinnen liever warm bent. Dit zijn onze favoriete rendang recepten voor dit smaakvolle stoofgerecht. Welke ga jij als eerste proberen?

Wil je ook iedere week de lekkerste recepten & tips ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief:

Ontvang elke week de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen.

1. Rendang van kalfsschenkel

Dit recept maak je met zelfgemaakte rendangpasta en serveer je met knapperig gebakken sjalotjes. Wedden dat je twee keer opschept? Wij in elk geval wel!

> naar het recept: rendang van kalfsschenkel

Rendang van kalfsschenkel

2. Rendang met rijst en pittige boontjes

Haal je slowcooker maar uit de kast, want dit gerecht wil je zéker maken. De flinke hoeveelheid specerijen zorgt voor een heerlijk complexe smaak. Dat complimenteert mooi met de geurige rijst en pittige boontjes.

> naar het recept: rendang met rijst en pittige boontjes

laos

3. Klassieke rendang

Slechts zes ingrediënten en eventjes wachten verder en er staat een smaakvolle pan rendang op tafel. Voor dit recept kun je de currypasta zelf maken, maar als je een potje koopt knijpen wij wel een oogje toe. Wel zo makkelijk.

> naar het recept: rendang

4. Ronald Gipharts rendang

Wist je dat Ronald Giphart naast prachtig schrijven ook heerlijk kan koken? Probeer maar uit met deze smaakvolle rendang. Benieuwd hoe ‘ie eruit ziet? Dan moet je de laatste uit dit lijstje met rendang recepten toch echt zelf maken. Laat ons dan meegenieten door @foodiesmagazine te taggen op Facebook en op Instagram en gebruik #iamfoodies onder je bericht.

> naar het recept: Ronald Gipharts rendang

rendang recepten

Lees ook:

Onze tips

Profielfoto van

Lotus van Overveldt

Eindredacteur

Mag je wakker maken voor alles met aardappels of garnalen. Drinkt het liefst het hele jaar door warme chocolademelk met slagroom. Met zwarte koffie moet je niet in haar buurt komen (met ijskoffie wel). Vindt dat de Fransen het écht hebben begrepen door een kaasplankje én een toetje te eten.

Cover voor

Inspiratie in je mailbox

Wist je dat we wekelijks een nieuwsbrief versturen met de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen? Schrijf je nu in!