Bakken met appel
De herfst is hét seizoen van de appel. Niet alleen om zo uit het vuistje te eten maar ook om te verwerken in warme zoetigheden. Daarom verzamelden we vijf heerlijke recepten om te bakken met appel. Van appel-honingflapjes tot pecan-appelcake met speculaaskruiden. Welk recept met appel ga jij als eerste maken?
Iedere week de lekkerste recepten & tips ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief:
Appeltjes in vanillestroop
Het is een klassiek nagerecht: appeltjes uit de oven. Om ze nóg lekkerder te maken, serveren wij ze het liefst met vanillesiroop. Zo maak je de appeltjes nog zo lekker als bij oma thuis.
> naar het recept: appeltjes in vanillesiroop
Appel-pecancake met speculaaskruiden
Perfect om de guurdere dagen wat leuker te maken: deze cake met speculaaskruiden en pecannoten. Een heerlijk stuk gebak om die donkere dagen door te komen. Al is de cake heus niet alleen lekker in de herfst!
> naar het recept: appel-pecancake met speculaaskruiden
Appelgalette met spijs
Staan er onverwachts gasten voor de deur? Deze appelgalette met spijs is een stuk eenvoudiger om te maken dan de klassieke appeltaart. Bijkomend voordeel: het hele huis zal gelijk heerlijk geuren.
> naar het recept: appelgalette met spijs
Suikerbroodwentelteefjes met gebakken appel
Geef je wentelteefjes een keer een twist en maak ze met suikerbrood en gebakken appel. Maar pas op: hierna wil je nooit meer anders!
> naar het recept: suikerbroodwentelteefjes met gebakken appel
Appel-honingflapjes met pistachekruim
Met dit recept maak je appelflappen deluxe! Het pistachekruim geeft de appel-honingflapjes wat extra’s. Niet alleen in smaak maar ook in textuur. Door het kruim krijgen de flappen een heerlijk krokant korstje.
> naar het recept: appel-honingflapjes met pistachekruim