Elke week het weekmenu in je mailbox? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief:

Ontvang elke week de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen.

Maandag

Niet voor niets sierde deze heerlijke salade ooit de cover van Foodies en de start van het weekmenu. Want deze aspergesalade met gekaramelliseerde geitenkaas is om je vingers bij af te likken. Maak gerust extra veel, dan heb je morgen ook nog een lekkere lunch.

> naar het recept: aspergesalade met gekaramelliseerde geitenkaas

aspergesalade

Dinsdag

Gezond eten was nog nooit zo makkelijk én lekker! Deze curry met zoete aardappel en linzen staat namelijk al binnen een half uur op tafel. Je verwacht het met zo’n korte bereidingstijd misschien niet maar je maakt de curry van begin tot eind zelf. Bekijk dus snel het recept!

> naar het recept: curry met zoete aardappel en linzen

Curry met zoete aardappel en linzen weekmenu

Woensdag

Heb je restjes currypasta van gisteren over? Voeg dan eens een lepel toe aan de soep. Zo geef je het met weinig moeite veel smaak. Dat de currypasta net wat andere kruiden bevat dan in het recept staat, geeft niks. Zo kook je no-waste en ontzettend lekker.

> naar het recept: currysoep met garnalen

6 Currysoep met garnalen

Donderdag

Als er één gerecht is waar echt iedereen aan tafel blij van wordt, dan is het spaghetti met balletjes in tomatensaus. Dat is reden genoeg om dit recept op te nemen in dit weekmenu.

> naar het recept: spaghetti met gehaktballetjes en venkel in tomatensaus

Spaghetti met gehaktballetjes en venkel in tomatensaus

Vrijdag

Omdat het weekend is begonnen, serveren bij deze sliptong met garnalensaus een heerlijk glas wijn. Want wist je dat de romige saus heel mooi samengaat met de volle smaak van chardonnay?

> naar het recept: tong met garnalensaus

Tong met garnalensaus weekmenu

Zaterdag

Krijg je dit weekend eters? Dan is dit misschien wel het gerecht voor jou. Er zijn namelijk maar weinig mensen die een goedgevulde kippenborst kunnen weerstaan. Zeker wanneer je het vult met een smaakvolle tomatensalsa.

> naar het recept: gevulde kippenborst met tomatensalsa

Mediterraneo gevulde kippenborst weekmenu

Zondag

We sluiten het weekmenu af met hartig gebak. Wat denk je van deze tomatengalette met geklopte feta? Het recept bewijst dat Frans gebak heus niet altijd zoet hoeft te zijn. Al smaakt onze appelgalette met spijs ook heel erg goed op zondagmiddag.

> naar het recept: tomatengalette met geklopte feta

Tomatengalette met geklopte feta weekmenu

Wil je meer inspiratie voor elke dag?