
Waar ben je naar op zoek?
Toon

Gebakken doperwten met munt en spek

Kabeljauw met kruiden saus op salade

Snelle pizza met cantharellen

Gewokte komkommer met sesam en gehakt

Octopussalade met olijven en rode ui

Gemarineerde aardbeien met citrusschil

Piemontese paprika’s

Varkensvleescurry met peultjes

Gesmoorde kipfilet met sinaasappel

Gnocchi met spinazie en pecorino

Pittige kiptortilla’s met amandel

Venkelrisotto met garnalen

Kwarkhangop met banaan en wentelteefjes

Doperwtentapenade

Hangop met zomerfruit en siroop

Gegrilde karbonades met salsa verde

Knoflookcrostini met cantharellen en peterselie

Crème brûlée van citroengras

Frietei – Jeroen Vesters

Peterseliesoep met ham

Hangop met kersen, port en balsamico

Augurken inmaken

Artisjokken met polenta, rozemarijn en citroen


