Foodies 06/2024
Citytrip!
Cover van
Feestelijk borrelen met MonChou

Feestelijk borrelen met MonChou

In samenwerking met MonChou®
Profielfoto van BasBas Erkens

Advertentie

Ga snel in je koelkast op zoek naar een pakje MonChou en maak van de smeuïge roomkaas de ster van je borrelplank. Kortom; we gaan feestelijk borrelen met MonChou deze kerst.

Feestelijk borrelen met MonChou

Zeker nu kerst in aantocht is verschijnen er steeds meer borrels in de agenda. Of het nu speciaal voor de feestdagen is of gewoon om het weekend in te luiden; met deze recepten ga je gegarandeerd feestelijk borrelen met MonChou. We maakten twee borrelplanken boordevol met de lekkerste hapjes en snacks!

Wil je iedere week de lekkerste recepten & tips ontvangen? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief:

Ontvang elke week de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen.

Borrelplank met bladerdeegsterren, MonChou-truffels en wonton-bakjes

We pakken meteen uit met de eerste borrelplank en laten zien waarom MonChou niet mag ontbreken bij jou in de koelkast. Bekijk snel de recepten en duik ook de keuken in!

> naar het recept: bladerdeegsterren met MonChou, zalm en parmaham

> naar het recept: MonChou-truffels

> naar het recept: wonton-bakjes met MonChou en spekjes

MonChou-truffels

Feestelijk borrelen met MonChou:

Borrelplank met flammkuchen, gevulde jalapeño’s en gevulde eitjes

Niets is zo Nederlands als gevulde eitjes op de borrelplank. Net als MonChou overigens. De roomkaas is namelijk op en top Hollands, ondanks dat de naam je anders doet vermoeden.

> naar het recept: flammkuchen met MonChou, courgette en parmaham

> naar het recept: gevulde jalapeño’s met MonChou en spek

> naar het recept: gevulde eitjes met MonChou

Feestelijk borrelen met MonChou

MonChou als blijvertje in de koelkast

Je kent MonChou natuurlijk van de MonChoutaart, een oer-Hollandse traditie. Want hoe Frans de naam MonChou ook klinkt, MonChou is een Nederlands merk. Gebruik hem niet alleen voor deze taart, maar houd hem standaard in je koelkast, want je kunt er alle kanten mee op. Van toetjes tot borrelhapjes en van cheesecake tot pastasaus.

Lees ook:

Onze tips

Profielfoto van

Bas Erkens

Redacteur

Eet alles wat los en vast zit. Slaat nooit een maaltijd over. Vindt koude pasta en pizza hét beste ontbijt ter wereld. Kaas is volgens hem het mooiste product ooit. Dipt zijn chips in salsa, maar danst het ook.

Cover voor

Inspiratie in je mailbox

Wist je dat we wekelijks een nieuwsbrief versturen met de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen? Schrijf je nu in!