Advertentie
Feestelijk borrelen met MonChou
Zeker nu kerst in aantocht is verschijnen er steeds meer borrels in de agenda. Of het nu speciaal voor de feestdagen is of gewoon om het weekend in te luiden; met deze recepten ga je gegarandeerd feestelijk borrelen met MonChou. We maakten twee borrelplanken boordevol met de lekkerste hapjes en snacks!
Wil je iedere week de lekkerste recepten & tips ontvangen? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief:
Borrelplank met bladerdeegsterren, MonChou-truffels en wonton-bakjes
We pakken meteen uit met de eerste borrelplank en laten zien waarom MonChou niet mag ontbreken bij jou in de koelkast. Bekijk snel de recepten en duik ook de keuken in!
> naar het recept: bladerdeegsterren met MonChou, zalm en parmaham
> naar het recept: MonChou-truffels
> naar het recept: wonton-bakjes met MonChou en spekjes
Feestelijk borrelen met MonChou:
Borrelplank met flammkuchen, gevulde jalapeño’s en gevulde eitjes
Niets is zo Nederlands als gevulde eitjes op de borrelplank. Net als MonChou overigens. De roomkaas is namelijk op en top Hollands, ondanks dat de naam je anders doet vermoeden.
> naar het recept: flammkuchen met MonChou, courgette en parmaham
> naar het recept: gevulde jalapeño’s met MonChou en spek
> naar het recept: gevulde eitjes met MonChou
MonChou als blijvertje in de koelkast
Je kent MonChou natuurlijk van de MonChoutaart, een oer-Hollandse traditie. Want hoe Frans de naam MonChou ook klinkt, MonChou is een Nederlands merk. Gebruik hem niet alleen voor deze taart, maar houd hem standaard in je koelkast, want je kunt er alle kanten mee op. Van toetjes tot borrelhapjes en van cheesecake tot pastasaus.
Lees ook:
Zo maak je dé ultieme MonChoutaart
Wat is MonChou en wat kun je ermee?
5x dit wist je nog niet over MonChou
Onze tips
Boerenkoolstamppot: ouderwets lekkere recepten en tips
7x de lekkerste ovenschotel recepten
Traybake: snelle en makkelijke recepten uit de oven
Sunday roast: 7x braadstukken uit de oven
Zalm uit de oven: héél veel heerlijke recepten
Kaneelbroodjes maken: zo doe je dat
Pittige blaadjes: 5x recepten met rucola
5x overheerlijke chocolademousse recepten
Bas Erkens
Redacteur
Eet alles wat los en vast zit. Slaat nooit een maaltijd over. Vindt koude pasta en pizza hét beste ontbijt ter wereld. Kaas is volgens hem het mooiste product ooit. Dipt zijn chips in salsa, maar danst het ook.