1. Pizzabreekbrood

Dit brood is makkelijk om te delen, al houd je liever alles voor jezelf. Wij vertellen het niet door!

pizzabreekbrood

2. Gefrituurde asperges op toast met kruidenmayonaise

Als borrelhapje, tijdens de paasbrunch of als onderdeel van je diner: deze gefrituurde asperges op toast kunnen eigenlijk altijd. Tip: maak wat extra kruidenmayonaise, want die maakt sowieso alles lekkerder.

Gefrituurde asperges op toast met kruidenmayonaise

3. Rilette van warmgerookte zalm

Besmeer je knapperige stokbrood met deze overheerlijke rilette van warmgerookte zalm terwijl je in de tuin geniet van het zonnetje. Wij maken voor de zekerheid nog een extra portie…

Rilette van warmgerookte zalm

4. Pakora met 2 sauzen

Pakora is een traditionele Indiase gefrituurde snack gemaakt van verschillende soorten groente in beslag. Het beslag is vrij dun en een beetje hard to handle maar maak je geen zorgen, in de hete olie wordt het juist lekker knapperig.

Pakora met 2 sauzen

5. Borrelplank met brie

Vind je één hapje veel te weinig? Ga dan voor een hele plank! Deze borrelplank met gesmolten brie brengt je in zomerse sferen, maar is ook heel lekker met camembert. Steek er voordat je de kaas in de oven doet wat tijm en knoflook in & geniet!

Meer borrelinspiratie?

Borrelplank met brie