Advertentie
Op zoek naar heerlijke maaltijden voor het avondeten? Chef Willem helpt je op weg. Iedere week pluist hij al onze magazines uit om de lekkerste recepten voor jou te verzamelen, in de vorm van een weekmenu. Zo hoef jij alleen nog maar boodschappen te doen en je pan op het vuur te zetten. Geef nu elke dag van de week antwoord op de vraag ‘wat eten we vandaag?’ met ons handige weekmenu!
Wat eten we vandaag?
De vraag die elke dag in elk huishouden in Nederland gesteld wordt: wat eten we vandaag? Gelukkig staan wij voor je klaar met inspiratie voor het avondeten. Wij verzamelden de lekkerste recepten in een handig overzicht voor je, bekijk snel het hele weekmenu!
We hebben voor elke dag van de week wat lekkers voor je klaarstaan, van snelle recepten voor de doordeweekse dagen met misschien iets minder tijd tot echte uitpakkers voor in het weekend.
Wil je ook iedere week de lekkerste recepten & tips ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief:
Weekmenu
Maandag 1 april tot en met zondag 7 april:
Maandag
Hartige (paas)taart
Deze hartige taart is perfect voor Pasen. Voor bij de brunch, lunch of als licht avondeten. Lekker met een groene salade of frisse soep erbij.
Naar het receptDinsdag
Aardappelkoekjes met lente-ui en gerookte zalm
Wil je wel eens wat anders dan standaard geprakte piepers? Maar er dan eens aardappelkoekjes van met verse kruiden en gerookte zalm.
Naar het receptWoensdag
Spaghetti met aubergine en ‘nduja
Geef de Italiaanse klassieker pasta alla norma een pittige twist door er eens wat ‘nduja aan toe te voegen.
Naar het receptDonderdag
Doperwtensoep met kervel
Bij soepen denken we al snel in de winter, maar in het voorjaar zijn ze minstens net zo lekker. Zeker wanneer je een frisse variant, zoals deze doperwtensoep, maakt.
Naar het receptVrijdag
Gochujang-kimchiburger
We gaan het weekend goed in met een goedgevulde hamburger met de Koreaanse smaakmakers kimchi en gochujang.
Naar het receptZaterdag
Romige eenpanspasta met pancetta en parmezaan
Drukke dag voor de boeg met sportclubjes, bezoek of klusjes? Maak dan deze snelle eenpanspasta.
Naar het receptZondag
Stifado (Grieks stoofvlees)
De zondag sluiten we af met een pruttelende pan op het vuur. Neem de tijd voor dit Griekse stoofvlees, dan trekken de smaken er goed in!
Naar het receptVorig weekmenu
Wil je nog even terugzoeken welk lekker recept je vorige week hebt klaargemaakt? Hieronder vind je het weekmenu van maandag 25 maart tot en met zondag 31 maart. Vergeet vooral niet om de recepten die je het allerlekkerst vond te beoordelen of te bewaren in je receptenlijst, voordat dit weekmenu weer wordt vervangen.
Willem van Santen
Heeft geen grote bezwaren tegen ananas op pizza. Heeft wel grote bezwaren tegen kiwi en papaja. Als kok is hij klassiek Frans opgeleid, maar nu ontdekt hij al jaren recepten van over de hele wereld bij foodies magazine.