Maandag
We starten het weekmenu met een #MeatlessMonday in samenwerking met De Vegetariërsbond. Wat dacht je bijvoorbeeld van pot pie met shiitakes, salie en bokbier? Een heerlijk gerecht waarmee je gegarandeerd de week goed begint!
> naar het recept: pot pie met shiitakes, salie en bokbier
Nooit meer een weekmenu missen? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief:
Dinsdag
Holy guacamoly! Dit recept wordt een favoriet. Niet voor niets staan fajita’s bij ons regelmatig op het menu. Vooral als er eters komen is dit een aanrader. Je zet de tafel vol lekkers en laat iedereen zelf zijn eigen wrap beleggen. Gegarandeerd succes.
> naar het recept: kipfajita’s met guacamole
Woensdag
Traditiegetrouw breken we het weekmenu met een soepje. Wat denk je van deze bloemkoolsoep? Om er een ultiem kommetje geluk van te maken, voegen we extra kaas toe. Dubbel genieten!
> naar het recept: bloemkool-kaassoep met tijmcroutons
Donderdag
Deze gestoofde venkel met portobello en ham is het ideale groentegerecht voor in het najaar. Vind je het gerecht wat saai zo? Probeer er dan eens een pizza mee te beleggen. Zo maak je het feestje natuurlijk helemaal compleet.
> naar het recept: gestoofde venkel met portobello en ham
Vrijdag
We gaan lekker stoven en maken deze vegan Afrikaanse stoofschotel met zoete aardappel en pindakaas. Wat zeg je? Pindakaas in een stoofschotel? Jazeker! Dit is ultiem genieten, probeer maar!
> naar het recept: Afrikaanse stoofschotel met zoete aardappel en pindakaas
Zaterdag
Zeevruchtenrisotto, dat is pas echt Italiaans comfortfood! Al doen de Italianen graag interessant, deze risotto is veel makkelijker te maken dan je misschien wel denkt. Gebruik lekkere verse vongole en mosselen. Of wat denk je van inktvisjes? Zo is smaak gegarandeerd!
> naar het recept: zeevruchtenrisotto
Zondag
Wist je dat zalm ontzettend goed combineert met een romige topping? Laat MonChou daar nu het perfecte ingrediënt voor zijn. Probeer maar eens uit met dit heerlijke recept! Om je vingers bij af te likken zo lekker.
> naar het recept: zalmfilet met romige mosterd-dilletopping