Maandag

We starten het weekmenu met een #MeatlessMonday in samenwerking met De Vegetariërsbond. Wat dacht je bijvoorbeeld van pot pie met shiitakes, salie en bokbier? Een heerlijk gerecht waarmee je gegarandeerd de week goed begint!

> naar het recept: pot pie met shiitakes, salie en bokbier

pot pie met shiitakes, salie en bokbier

Nooit meer een weekmenu missen? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief:

Ontvang elke week de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen.

Dinsdag

Holy guacamoly! Dit recept wordt een favoriet. Niet voor niets staan fajita’s bij ons regelmatig op het menu. Vooral als er eters komen is dit een aanrader. Je zet de tafel vol lekkers en laat iedereen zelf zijn eigen wrap beleggen. Gegarandeerd succes.

> naar het recept: kipfajita’s met guacamole

kipfajita

Woensdag

Traditiegetrouw breken we het weekmenu met een soepje. Wat denk je van deze bloemkoolsoep? Om er een ultiem kommetje geluk van te maken, voegen we extra kaas toe. Dubbel genieten!

> naar het recept: bloemkool-kaassoep met tijmcroutons

Bloemkool-kaassoep met tijmcroutons

Donderdag

Deze gestoofde venkel met portobello en ham is het ideale groentegerecht voor in het najaar. Vind je het gerecht wat saai zo? Probeer er dan eens een pizza mee te beleggen. Zo maak je het feestje natuurlijk helemaal compleet.

> naar het recept: gestoofde venkel met portobello en ham

wintergerechten

Vrijdag

We gaan lekker stoven en maken deze vegan Afrikaanse stoofschotel met zoete aardappel en pindakaas. Wat zeg je? Pindakaas in een stoofschotel? Jazeker! Dit is ultiem genieten, probeer maar!

> naar het recept: Afrikaanse stoofschotel met zoete aardappel en pindakaas

recepten met boerenkool: stoof met pindakaas

Zaterdag

Zeevruchtenrisotto, dat is pas echt Italiaans comfortfood! Al doen de Italianen graag interessant, deze risotto is veel makkelijker te maken dan je misschien wel denkt. Gebruik lekkere verse vongole en mosselen. Of wat denk je van inktvisjes? Zo is smaak gegarandeerd!

> naar het recept: zeevruchtenrisotto

risotto recepten

Zondag

Wist je dat zalm ontzettend goed combineert met een romige topping? Laat MonChou daar nu het perfecte ingrediënt voor zijn. Probeer maar eens uit met dit heerlijke recept! Om je vingers bij af te likken zo lekker.

> naar het recept: zalmfilet met romige mosterd-dilletopping

Zalmfilet met romige mosterd-dilletopping

Meer inspiratie voor elke dag: