Maandag

We starten het weekmenu met een #MeatlessMonday in samenwerking met De Vegetariërsbond. Dit stoofpotje met diverse groenten zoals prei, winterpeen en venkelzaad wordt nog lekkerder door de toevoeging van een flesje blond bier. Kies een wat zwaarder blond biertje voor nog meer smaak in je stoofpot.

> naar het recept: romig maisstoofpotje

Romig maisstoofpotje met bier

Nooit meer een weekmenu missen? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief:

Ontvang elke week de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen.

Dinsdag

Deze naansandwich met tandoorikip is fantastisch: geurige tandoorikip in laagjes zachte naan, muntachtige mayonaise, knapperige kool en knapperige papadums! Begint je maag al te knorren?

> naar het recept: naansandwich met tandoorikip

De oven voor elke dag: naansandwich met tandoorikip

Woensdag

We breken het weekmenu zoals altijd met een heerlijke maaltijdsoep. Bij hoge uitzondering deelt Yvonne een geheim familierecept: bruine-bonensoep van haar oma. Gevuld met bruine bonen, ui, prei en – hoe kan het ook anders – Drentse droge worst.

> naar het recept: bruine-bonensoep van Yvonne’s oma

Oma's soep: bruine-bonensoep van Yvonnes oma

Donderdag

Coquilles op een doordeweekse dag? Ja hoor, dit sterrengerecht staat binnen 20 minuten op tafel! Houdt je niet zo van de hitte? Laat de chilivlokken dan achterwege.

> naar het recept: coquilles met spicy kikkererwten

Coquilles met spicy kikkererwten

Vrijdag

Is er een gerecht wat meer weekend schreeuwt dan loaded fries? Zeker niet! Krokante friet overladen met de lekkerste toppings is precies hetgeen wat jij nodig hebt. Het is een flinke schaal vol dus nodig al je vrienden maar alvast uit!

> naar het recept: loaded fries met pulled oesterzwammen

Loaded fries met pulled oesterzwammen

Zaterdag

It’s pasta time! We gaan voor een lekkere, winterse versie met mosterd, boerenkool en worst. Het perfecte gerecht voor op een gure dag. Snel, lekker én gezond!

> naar het recept: pasta met mosterd, boerenkool en worst

Pasta met mosterd, boerenkool en worst

Zondag

De combinatie van biefstuk en aardappels is klassiek. Wil je een keer wat anders? Geef de combo dan eens een twist door biefstukspiesen te maken. Makkelijk en minstens net zo lekker!

> naar het recept: biefstukspiesen met geroosterde aardappels met rozemarijn

Biefstukspiesen met uienchutney en geroosterde aardappels met rozemarijn

Meer inspiratie voor elke dag: