Maandag

We starten het weekmenu met een #MeatlessMonday in samenwerking met De Vegetariërsbond. We beginnen de week goed en zetten vitaminebommetjes in de vorm van spruitjes op tafel.

> naar het recept: focaccia met spruitjes, gorgonzola en gekaramelliseerde rode ui

Focaccia met spruitjes

Nooit meer een weekmenu missen? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief:

Ontvang elke week de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen.

Dinsdag

Dit is typisch zo’n maaltijd die voelt als cheaten maar stiekem onwijs gezond is. Daar houden wij van! Zet deze geroosterde zalm met zoeteaardappelpartjes dus gerust vaker op tafel.

> naar het recept: geroosterde zalm met zoeteaardappelpartjes

Geroosterde zalm met zoeteaardappelpartjes

Woensdag

Hoe je spinazie nog lekkerder kan maken? Door er een flinke lading kaas over heen te strooien! Zo krijg je een knapperig korstje op je ovenschotel en dat is verslavend lekker. Probeer maar!

> naar het recept: gegratineerde romige spinazie

Gegratineerde romige spinazie

Donderdag

Probeer je wat minder koolhydraten te eten? Dan is deze biefstuksalade perfect voor jou. De frisse dressing is echt een smaakmaker. Je zal deze aan nog veel meer salades willen toevoegen. Een welkome afwisseling na de feestdagen.

> naar het recept: salade van dichtgeschroeide biefstuk en tomaten

Salade van dichtgeschroeide biefstuk en tomaten

Vrijdag

Donna Hay ging voor haar kookboek ‘Everyday Fresh’ aan de slag met het maken van lekkere recepten. Een daarvan is deze overheerlijke gnocchi. Maar we waarschuwen je: na het maken van dit recept ben jij waarschijnlijk ook fan!

> naar het recept: boerenkoolgnocchi met balsamicotomaatjes

boerenkoolgnocchi donna hay

Zaterdag

Oudejaarsdag is dé dag om te gaan gourmetten of kaasfonduen. De Hollandse kneuterigheid die deze gerechten met zich meebrengen is nou eenmaal de perfecte manier om het jaar af te sluiten. Heb je haast? Dan is deze snelle kaasfondue uit de oven geschikt voor jou.

> naar het recept: kaasfondue uit de oven met aardappel en augurk 

Kaasfondue uit de oven met aardappel en augurk

Zondag

De kans zit er dik in dat je vandaag een kater hebt. Ach, het is maar een keer per jaar nieuwjaarsdag. Trakteer jezelf daarom op een decadente burger om het jaar goed te starten. Wat denk je bijvoorbeeld van dit recept? De dubbeldikke racletteburger is belegd met gesmoorde uien en smeuïge kaas.

> naar het recept: dubbele racletteburger met gesmoorde uien en Appenzeller®

Dubbele racletteburger met gesmoorde uien en Appenzeller®

Meer inspiratie voor elke dag: