Maandag

We starten het weekmenu met een #MeatlessMonday in samenwerking met De Vegetariërsbond. We gaan vandaag aan de slag met krieltjes. De zoete sjalotjes gaan goed samen met de scherpe mosterd. De pittige tuinkers maakt het geheel af. Inpakken & opeten!

> naar het recept: mosterdkrieltjes met sjalot en tuinkers

Mosterdkrieltjes met sjalot en tuinkers

Nooit meer een weekmenu missen? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief:

Ontvang elke week de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen.

Dinsdag

Koken alla mamma was nog nooit zo gezellig. Duik samen de keuken in en maak een klassieke pasta ragu zoals ze het maken in Italië!

> naar het recept: pappardelle met ragú van salsicce

Pappardelle met ragú van salsicce

Woensdag

Een kommetje soep breekt zo lekker het weekmenu. Deze bietensoep smaakt lekker zoet zonder dat het overheerst. De blauwe kaas op de crostini is een goede pittige tegenhanger. Na deze soep zijn je smaakpapillen wakker!

> naar het recept: bietensoep met blauwekaascrostini

Bietensoep met blauwekaascrostini

Donderdag

Chilaquiles is een traditioneel Mexicaans ontbijtgerecht dat je maakt met maistortilla’s, bonen en ei. Wij ontbijten liever met een bammetje en zetten deze topper liever ‘s avonds als hoofdgerecht op tafel.

> naar het recept: chilaquiles met ei en feta uit de oven

weekmenu

Vrijdag

Het is weer eens tijd voor een pizza friday! Dit keer maken we een gezondere variant met een oosters tintje. Wat denk je van flatbreadpizza met bimi? Laat het de Italianen niet horen maar wij vinden deze variant minstens net zo lekker.

> naar het recept: flatbreadpizza met bimi

Flatbreadpizza met bimi

Zaterdag

Met deze pastei maak je gegarandeerd indruk. Niet alleen omdat de hartige taart er zo mooi uit ziet maar ook omdat hij top smaakt. Tip: je kunt de stoof gerust al een dag van tevoren maken. De volgende dag zit je pastei binnen een kwartiertje in de oven.

> naar het recept: pastei met lamsvlees en filodeeg

Pastei met lamsvlees en filodeeg

Zondag

Zondag is dé dag om lekker lang in de keuken te staan. Deze philly-cheesesteak pie is typisch zo’n gerecht waar je op andere dagen geen tijd voor hebt. Door het vlees uren te laten sudderen, wordt het botermals.

> naar het recept: philly-cheesesteak pie

Philly cheesesteak pie

Meer inspiratie voor elke dag: