Maandag
We starten het weekmenu met een #MeatlessMonday in samenwerking met De Vegetariërsbond. Wat denk je van gebraiseerde pompoen met vega-spekjes en appel? Lekker? Check! Binnen 30 minuten op tafel? Check! Dit gerecht is perfect om te maken na een drukke dag.
> naar het recept: gebraiseerde pompoen met vega-spekjes en zure appel
Nooit meer een weekmenu missen? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief:
Dinsdag
Deze kip maak je aan met harissa, een pittige rode saus. De dadels meng je door de hummus voor een zoetere smaak. De kip wordt in dit recept op de barbecue bereidt maar zo in de winter kun je de barbecue eventueel ook vervangen door een grillpan.
> naar het recept: kip met harissa en dadelhummus
Woensdag
Dit recept voor gevulde paprika’s voelt haast een beetje retro aan. Grote kans dat het bij jou ook wat jeugdsentiment doet aanwakkeren. Alleen daarom is het de moeite waard om ze weer eens te maken. Alleen al door de nostalgie smaken ze goed.
> naar het recept: gevulde paprika’s
Donderdag
Op een drukke dag is niks zo fijn als een maaltijd die snel op tafel staat. Deze rijstnoedelsalade voldoet aan al je wensen en staat al binnen een kwartier op tafel. Snel, makkelijk en ook nog eens gezond. Wat wil je nog meer?
> naar het recept: rijstnoedelsalade met gemberdressing
Vrijdag
Het is bijna weekend! Heb je ook zitten aftellen? Meestal bestellen we lahmacun als we geen zin hebben om te koken, maar wist je dat je deze Turkse pizza ook heel gemakkelijk zelf maakt? Misschien nog wel lekkerder dan dat je ‘m laat bezorgen, dus perfect voor in het weekmenu!
> naar het recept: lahmacun
Zaterdag
Vandaag doen niet alleen wij, maar ook ons diner het rustig aan. Deze pindastoof laat je lekker een paar uur pruttelen voor je aan tafel gaat. Het perfecte gerecht om te maken op de zaterdagmiddag.
> naar het recept: pindastoof met kip
Zondag
Zin in soep? Probeer dan eens deze currysoep met garnalen. Een unieke soep bomvol smaak. Door er een spiesje met garnalen bij te serveren, ziet het er ook nog eens chique uit. Je kan deze soep daarom ook heel goed als voorgerecht bij een etentje serveren.
> naar het recept: currysoep met garnalen