Maandag
Zoals elke starten we het weekmenu af met een #MeatlessMonday recept in samenwerking met De Vegetariërsbond. De dip hummus ken je vast wel maar ben je ook bekend met de hummus bowl? Door tahin, kruiden en groenten toe te voegen krijg je een onweerstaanbaar gerecht!
> naar het recept: hummusbowl met geroosterde groenten
Elke week het weekmenu in je mailbox? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief:
Dinsdag
Ken je deze pastasoort al? Misschien lijkt het een beetje op spaghetti, maar bucatini is een stuk dikker. Ideaal voor in een recept met een romige saus van paddenstoelen en worst, dit is dan ook niet voor niets een van onze favoriete supersnelle pasta’s.
> naar het recept: bucatini met paddenstoelen en worst
Woensdag
Koekjes als avondeten? Ja zeker! En alsof dat nog niet geweldig genoeg is, maken we de koekjes ook nog eens met bacon. Dit maakt ze lekker hartig en perfect om te serveren bij een kommetje soep. Wat denk je bijvoorbeeld van deze bloemkoolchowder?
> naar het recept: romige bloemkoolchowder met baconkoekjes
Donderdag
Wil je lekker, gezond en gevarieerd eten, maar tegelijkertijd een beetje op de kleintjes letten? Dan is dit het recept voor jou! Deze makkelijke baked beans zijn naast heel erg lekker ook nog eens budgetproof.
> naar het recept: baked beans met spitskool en spek
Vrijdag
Wil je lekker eten maar niet te lang in de keuken staan? Maak dan deze udonnoedels met sesam en lente-ui. Het gerecht staat al binnen 20 minuten op tafel en dat zonder in te leveren op smaak. Lekker, gezond én snel!
> naar het recept: udonnoedels met sesam en lente-ui
Zaterdag
Gnudi zijn kleine Italiaanse balletjes van ricotta. Ze lijken op gnocchi, maar ze zijn een stuk luchtiger en meer fluffy. Het is wel een klus om ze te maken dus trek er gerust wat tijd voor uit. Dit recept is een heerlijk weekendproject!
> naar het recept: gnudi (ricottaballetjes) met broccoli en geroosterde paprika
Zondag
Door vis ‘en papillotte’ te garen behoud het alle smaken én vitamines. Gooi vooral het vocht na het openmaken van het pakketje niet weg, dat zit ook boordevol smaak. Dit gerecht is wat ons betreft een gezonde afsluiter van het weekmenu.
> naar het recept: snoekbaars en papillote met groente en citroen