Maandag

Zoals elke starten we het weekmenu af met een #MeatlessMonday recept in samenwerking met De Vegetariërsbond. De dip hummus ken je vast wel maar ben je ook bekend met de hummus bowl? Door tahin, kruiden en groenten toe te voegen krijg je een onweerstaanbaar gerecht!

> naar het recept: hummusbowl met geroosterde groenten

Recepten met kikkererwten: Hummusbowl met geroosterde groenten

Elke week het weekmenu in je mailbox? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief:

Ontvang elke week de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen.

Dinsdag

Ken je deze pastasoort al? Misschien lijkt het een beetje op spaghetti, maar bucatini is een stuk dikker. Ideaal voor in een recept met een romige saus van paddenstoelen en worst, dit is dan ook niet voor niets een van onze favoriete supersnelle pasta’s.

> naar het recept: bucatini met paddenstoelen en worst

Bucatini met paddenstoelen en worst

Woensdag

Koekjes als avondeten? Ja zeker! En alsof dat nog niet geweldig genoeg is, maken we de koekjes ook nog eens met bacon. Dit maakt ze lekker hartig en perfect om te serveren bij een kommetje soep. Wat denk je bijvoorbeeld van deze bloemkoolchowder?

> naar het recept: romige bloemkoolchowder met baconkoekjes

Romige bloemkoolchowder met baconkoekjes

Donderdag

Wil je lekker, gezond en gevarieerd eten, maar tegelijkertijd een beetje op de kleintjes letten? Dan is dit het recept voor jou! Deze makkelijke baked beans zijn naast heel erg lekker ook nog eens budgetproof.

> naar het recept: baked beans met spitskool en spek

Baked beans met spitskool en spek

Vrijdag

Wil je lekker eten maar niet te lang in de keuken staan? Maak dan deze udonnoedels met sesam en lente-ui. Het gerecht staat al binnen 20 minuten op tafel en dat zonder in te leveren op smaak. Lekker, gezond én snel!

> naar het recept: udonnoedels met sesam en lente-ui

Udonnoedels met sesam en lente-ui

Zaterdag

Gnudi zijn kleine Italiaanse balletjes van ricotta. Ze lijken op gnocchi, maar ze zijn een stuk luchtiger en meer fluffy. Het is wel een klus om ze te maken dus trek er gerust wat tijd voor uit. Dit recept is een heerlijk weekendproject!

> naar het recept: gnudi (ricottaballetjes) met broccoli en geroosterde paprika

Gnudi (ricottaballetjes) met broccoli en geroosterde paprika

Zondag

Door vis ‘en papillotte’ te garen behoud het alle smaken én vitamines. Gooi vooral het vocht na het openmaken van het pakketje niet weg, dat zit ook boordevol smaak. Dit gerecht is wat ons betreft een gezonde afsluiter van het weekmenu.

> naar het recept: snoekbaars en papillote met groente en citroen

Snoekbaars en papillote met groente en citroen

Meer inspiratie voor elke dag: