Maandag

Wist je dat je met Gorgonzola veel meer kan dan enkel en alleen op de kaasplank serveren? Maak er bijvoorbeeld dit heerlijke gerecht met gepofte bietjes mee en begin het weekmenu goed. De pittige kaas is een mooie tegenhanger van de zoete gepofte bietjes met kersendressing.

> naar het recept: gepofte bietjes met Gorgonzola en kersen-sjalottendressing

Gepofte bietjes met Gorgonzola en kersen-sjalottendressing

Elke week het weekmenu in je mailbox? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief:

Ontvang elke week de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen.

Dinsdag

Gezond eten moeilijk? Zeker niet! Dit heerlijke recept zit boordevol goede voedingsstoffen en staat binnen 20 minuten op tafel. Timer aan? Gaan!

> naar het recept: gemarineerde cannellinibonen met boerenkool en kabeljauw

Gemarineerde cannellinibonen met boerenkool en kabeljauw

Woensdag

Tover je vijzel tevoorschijn uit de keukenkast en ga eens zelf pesto maken. Want iedereen weet: een pestosaus door de pasta is gegarandeerd lekker. Probeer dit recept met triofie pasta met pesto en geschaafde parmezaan maar eens.

> naar het recept: trofie met pesto en geschaafde parmezaan

Trofie met pesto en geschaafde parmezaan

Donderdag

Wij Hollanders zijn echte aardappeleters. Verras jezelf eens met een andere smaakcombinatie. Wat dacht je van een gevulde aardappel met gerookte forel en cheddar? Om je vingers bij af te likken zo lekker!

> naar het recept: gevulde aardappel met gerookte forel en cheddar

Gevulde aardappel met gerookte forel en cheddar

Vrijdag

Begin het weekend goed met een rijkelijk gevulde kom ramen. Je kunt dit recept stap-voor-stap opvolgen of je eigen versie van ramen maken. In dat geval kies je de bouillon en toppings die jij lekker vindt en vul jij jouw eigen kommetje geluk.

> naar het recept: ramen met geroosterd buikspek

Ramen met geroosterd buikspek weekmenu

Zaterdag

Dhansak wordt traditioneel met geiten- of schapenvlees gemaakt, maar deze vega versie met aubergine en spinazie is minstens zo lekker. Deze traditionele Indiase schotel maak je met een mengsel van linzen en groenten.

> naar het recept: dhansak met aubergine en spinazie

Dhansak met aubergine en spinazie weekmenu

Zondag

Ter afsluiting van het weekmenu zetten we een kaas-uienquiche op tafel. Deze hartige taart is heerlijk om zo te eten of serveer er een kom soep of frisse salade bij. Met dit recept maak jij het perfecte korstdeeg zelf.

> naar het recept: kaas-uienquiche

Kaas-uienquiche weekmenu

Wil je meer inspiratie voor elke dag?