Foodies kerst
Bestel nu
Cover van
Ierse rundersukade op selderijstoof van Erik van Loo

Stuur je beste stoofrecept in & win een prachtige prijs!

In samenwerking met Irishbeef.nl
Profielfoto van RedactieRedactie
Heb jij wel zin in een dag vol culinaire inspiratie? Bord Bia, de Irish Food Board, organiseert op maandag 14 september a.s. een uniek stooffestival. Het leukste van alles? Misschien is er wel een hoofdrol voor jou weggelegd én ligt er een heerlijke prijs op je te wachten.
Tijdens deze tweede editie van het stooffestival deelt Bord Bia niet alleen de tips en tricks van de chefs maar juist de familiegeheimen van oma (en opa!). We delen stoofpotjes, kennis, inspiratie en creativiteit. Demoslager Gert-Jan Kiers vertelt wat de sukade zo bijzonder maakt, we schakelen over naar Ierland voor een gesprek met een mystery grootmoeder, gaan op zoek naar de Ierse touch en de liefde voor het stoven en chef Angélique Schmeinck inspireert met een eetschilderij op basis van de ingrediënten van een Ierse runderstoof, een mooie afsluiting voor onze smaakpapillen.

Win een goedgevulde Le Creuset stoofpan

Tijdens het festival is er een speciale rol weggelegd voor jou als lezer van Foodies. Wil je kans maken op toegang tot het festival én een goedgevulde Le Creuset stoofpan winnen? Dan kan! Meedoen kan als volgt:
  1. Stuur jouw favoriete stoofrecept van jouw familie in door te mailen naar redactie@foodiesmagazine.nl.
  2. Ben je een van de winnaars? Gefeliciteerd! Dan ben jij aanwezig bij het stooffestival op 14 september. Hier zal een van de chefs van de Chefs’ Irish Beef Club jouw gerecht bereiden. Daarna is het aan de jury om te bepalen welke van de vijf gerechten het lekkerst is.
  3. Word jouw gerecht uitgekozen? Dan krijg jij die prachtige Le Creuset stoofpan met inhoud.

Over het festival

In deze tijd waarin we afstand moeten houden en fysieke warmte even op een laag pitje staat, ontvangt Bord Bia je graag met 'open armen' in De Kookfabriek, Amsterdam voor deze bijzondere bijeenkomst met hartverwarmende gerechten. Uiteraard op gepaste afstand en volgens de geldende regels. Het festival start om 11.00 uur en eindigt tussen 14.00 en 14.30 uur. Tijdens het festival wordt er gefilmd en live gestreamd.

Advertentie

Profielfoto van

Redactie

Restaurants in Parijs: Bas Erkens bij The Butcher of Paris

De beste tips en inspiratie in je mail:

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Foodies Travel en ontvang de beste hotspots en tips in je mail!

Ontvang de leukste tips, restaurants, verhalen en speciale aanbiedingen.