Foodies 06/2024
Citytrip!
Cover van
bagel met ei

5x de lekkerste brunchgerechten met ei

Profielfoto van RoxanneRoxanne

Advertentie

De weekenden zijn bij uitstek geschikt om lekker uitgebreid te brunchen. Of je dat nou doet met familie, vrienden of jezelf trakteert op een flinke portie me-time met heerlijk eten en een goed boek: deze smakelijke eiergerechten mogen op tafel niet ontbreken.

1. Turkse eieren

In Turkije weten ze wel hoe je een goede brunch organiseert. Haal een stukje Turks geluk naar je eigen keuken door dit eiergerecht te serveren en iedereen zal ervan smullen.

Turkse eieren

2. The eggcellent uit The Avocado Show

Je hebt vast wel eens gehoord van The Avocadoshow. In Amsterdam staan er vaak flinke rijen voor de deur van de populaire hotspot om een tafeltje te bemachtigen. Met dit recept kun je alsnog genieten van dit lekkers, maar dan zonder te wachten.

the avocado show

3. Okonomiyaki

Okonomi-wattes? Deze hartige pannenkoek is sneller klaar dan dat je ontdekt hoe je dit eigenlijk uitspreekt. Super lekker in combinatie met Japanse mayonaise.

okonomiyaki

4. Brunchbagel met ei en kaas

Wat past er beter bij brunch dan bagels? Dit eiergerecht maak je net even wat verrassender door de toevoeging van chili-jam.

bagel met ei

5. Eggs benedict-pizza met buffelhollandaise

Ei is heus niet alleen lekker op een sandwich, maar zeker ook op een pizza! Snijd hem voor je hem op tafel zet in kleine punten zodat iedereen ervan kan genieten.

foodies februari

Onze tips

Profielfoto van

Roxanne

Cover voor

Inspiratie in je mailbox

Wist je dat we wekelijks een nieuwsbrief versturen met de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen? Schrijf je nu in!