Advertentie
Borrelen met Red Phoenix
Niets is zo Nederlands als borrelen, we zijn er dan ook érg goed in. De klassieke VrijMiBo, een feestje op zaterdag of zondagmiddag op de bank tijdens het bingewatchen. We borrelen er met z’n allen wat op los. Om je te inspireren gaan we ditmaal borrelen met Red Phoenix, want een borrel zonder dipsaus is als een tosti zonder kaas, of als Bert zonder Ernie.
Wil je ook iedere week de lekkerste recepten & tips ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief:
Sauzen van Red Phoenix
Red Phoenix helpt jou de smaken van heerlijk Aziatisch streetfood op tafel te zetten. De sauzen sluiten aan bij iedere maaltijd, of je nu gaat voor een borrelplank, een frietje, een salade of een poké bowl. Probeer de sweet chilisaus bij je zelfgemaakte rijstkoekjes of de wasabi mayo bij het zalmtartaartje, of bekijk de sauzencollectie voor meer smaakvolle combinaties! Verkrijgbaar bij o.a. Albert Heijn en Coop.
Knapperige rijstkoekjes met garnaal, gember en sweet chilisaus
Heb je rijst over? Maak er dan eens deze heerlijke rijstkoekjes mee. Ze smaken het lekkerste met sushirijst, wat gelukkig helemaal niet moeilijk is om te maken.
> naar het recept: knapperige rijstkoekjes met garnaal, gember en sweet chilisaus
Tempehspiesjes met kruidenkorst en miso mayo
Op zoek naar een vegetarisch borrelhapje om je vingers bij af te likken? Zoek niet verder, dit recept wordt je nieuwe favoriet!
> naar het recept: tempehspiesjes met kruidenkorst en miso mayo
Zalmtartaartje op crouton met tuinkers en wasabi mayo
We borrelen sowieso al graag met vis, maar al helemaal met zalm. Zeker met de pittige wasabi mayo bij dit recept, dat geeft het borrelhapje meteen wat kick!
> naar het recept: zalmtaartje op crouton met tuinkers en wasabi mayo
Empanada’s met knoflookgehakt en extra hot sriracha
Nog zo’n heerlijk recept voor op de borrelplank met een beetje pit. Door de extra hot sriracha te gebruiken wordt borrelen met Red Phoenix nóg lekkerder.
> naar het recept: empanada’s met knoflookgehakt en extra hot sriracha
Ketjap-knolselderij uit de oven met zoetzure rode ui en satay sauce
De naam van dit recept is een mond vol, maar dat is helemaal niet erg. Zodra je de eerste hap hebt geproefd wil je namelijk ook je mond vol stoppen met deze smaakvolle ketjap-knolselderij.
> naar het recept: ketjap-knolselderij uit de oven met zoetzure rode uit en satay sauce
Groene asperges met spek van de grill en roasted sesame mayo
We sluiten af met een klassieker, maar dan nét even iets anders. In dit recept krijgen de groene asperges een jasje van gegrild spek. De mayonaise van Red Phoenix maakt het helemaal compleet!
> naar het recept: groene asperges met spek van de grill en roasted sesame mayo
Lees ook:
3x recepten voor een klassieke VrijMiBo
Zo stel je de perfecte borrelplank samen in 4 simpele stappen
Japanse borrelhap: krokante tempura
Onze tips
Worstenbroodjes maken: 5x lekkere recepten
De lekkerste wafels bakken: ontdek onze favoriete recepten
6x bakken met speculaaskruiden
Crumble: van appel tot rabarber – heerlijke recepten
Smaakvol stoven met Aneto
Stoven maar: 4x recepten met groente
Wat eten we vanavond? 15x lekkere recepten voor elke dag
Toetjes met mascarpone: van cake tot taart
Bas Erkens
Redacteur
Eet alles wat los en vast zit. Slaat nooit een maaltijd over. Vindt koude pasta en pizza hét beste ontbijt ter wereld. Kaas is volgens hem het mooiste product ooit. Dipt zijn chips in salsa, maar danst het ook.