Foodies kerst
Bestel nu
Cover van
Borrelen met Red Phoenix

Zalige sausjes: borrelen met Red Phoenix

In samenwerking met Red Phoenix
Profielfoto van BasBas Erkens

Advertentie

Borrelhapjes op zich zijn al gigantisch lekker, maar een lekker romig of pittig sausje erbij om in te dippen geeft ze vaak nog nét iets extra’s. Probeer deze hapjes en serveer ze met de sauzen van Red Phoenix.

Borrelen met Red Phoenix

Niets is zo Nederlands als borrelen, we zijn er dan ook érg goed in. De klassieke VrijMiBo, een feestje op zaterdag of zondagmiddag op de bank tijdens het bingewatchen. We borrelen er met z’n allen wat op los. Om je te inspireren gaan we ditmaal borrelen met Red Phoenix, want een borrel zonder dipsaus is als een tosti zonder kaas, of als Bert zonder Ernie.

Wil je ook iedere week de lekkerste recepten & tips ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief:

Ontvang elke week de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen.

Sauzen van Red Phoenix

Red Phoenix helpt jou de smaken van heerlijk Aziatisch streetfood op tafel te zetten. De sauzen sluiten aan bij iedere maaltijd, of je nu gaat voor een borrelplank, een frietje, een salade of een poké bowl. Probeer de sweet chilisaus bij je zelfgemaakte rijstkoekjes of de wasabi mayo bij het zalmtartaartje, of bekijk de sauzencollectie voor meer smaakvolle combinaties! Verkrijgbaar bij o.a. Albert Heijn en Coop.

Sauzen van Red Phoenix

Knapperige rijstkoekjes met garnaal, gember en sweet chilisaus

Heb je rijst over? Maak er dan eens deze heerlijke rijstkoekjes mee. Ze smaken het lekkerste met sushirijst, wat gelukkig helemaal niet moeilijk is om te maken.

> naar het recept: knapperige rijstkoekjes met garnaal, gember en sweet chilisaus

Knapperige rijstkoekjes met garnaal, gember en sweet chilisaus

Tempehspiesjes met kruidenkorst en miso mayo

Op zoek naar een vegetarisch borrelhapje om je vingers bij af te likken? Zoek niet verder, dit recept wordt je nieuwe favoriet!

> naar het recept: tempehspiesjes met kruidenkorst en miso mayo

Tempehspiesjes met kruidenkorst en miso mayo

Zalmtartaartje op crouton met tuinkers en wasabi mayo

We borrelen sowieso al graag met vis, maar al helemaal met zalm. Zeker met de pittige wasabi mayo bij dit recept, dat geeft het borrelhapje meteen wat kick!

> naar het recept: zalmtaartje op crouton met tuinkers en wasabi mayo

Zalmtartaartje op crouton met tuinkers en wasabi mayo

Empanada’s met knoflookgehakt en extra hot sriracha

Nog zo’n heerlijk recept voor op de borrelplank met een beetje pit. Door de extra hot sriracha te gebruiken wordt borrelen met Red Phoenix nóg lekkerder.

> naar het recept: empanada’s met knoflookgehakt en extra hot sriracha

Empanada’s met knoflookgehakt en extra hot sriracha

Ketjap-knolselderij uit de oven met zoetzure rode ui en satay sauce

De naam van dit recept is een mond vol, maar dat is helemaal niet erg. Zodra je de eerste hap hebt geproefd wil je namelijk ook je mond vol stoppen met deze smaakvolle ketjap-knolselderij.

> naar het recept: ketjap-knolselderij uit de oven met zoetzure rode uit en satay sauce

Ketjap-knolselderij uit de oven met zoetzure rode ui en satay sauce

Groene asperges met spek van de grill en roasted sesame mayo

We sluiten af met een klassieker, maar dan nét even iets anders. In dit recept krijgen de groene asperges een jasje van gegrild spek. De mayonaise van Red Phoenix maakt het helemaal compleet!

> naar het recept: groene asperges met spek van de grill en roasted sesame mayo

Groene asperges met spek van de grill en roasted sesame mayo

Lees ook:

Onze tips

Profielfoto van

Bas Erkens

Redacteur

Eet alles wat los en vast zit. Slaat nooit een maaltijd over. Vindt koude pasta en pizza hét beste ontbijt ter wereld. Kaas is volgens hem het mooiste product ooit. Dipt zijn chips in salsa, maar danst het ook.

Team foodies

Inspiratie in je mailbox

Wist je dat we wekelijks een nieuwsbrief versturen met de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen? Schrijf je nu in!