Foodies 06/2024
Citytrip!
Cover van
De beste mocktails

De beste mocktails voor bij de borrel

Advertentie

Hou je ook zo van borrelen, maar drink af je toe liever geen alcohol? Dan zijn deze heerlijke mocktails dé uitkomst!

De beste mocktails

Hou je ook zo van lekkere drankjes tijdens de borrel? Ook zonder alcohol shake je de allerlekkerste creaties. Wat dacht je bijvoorbeeld van deze heerlijke mocktails? Klaar om te shaken? Verantwoord proosten met heerlijke én ook nog eens feestelijke drankjes!

Wil je ook iedere week de lekkerste recepten & tips ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief:

Ontvang elke week de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen.
Golden Sour

Golden Sour

Gele paprika in een mocktail? Jazeker! Samen met de overige ingrediënten zoals sinaasappelsap, citroensap en suikersiroop is dit absoluut één van de beste mocktails wat ons betreft. Geen cocktailglazen in huis? Geen probleem, je schenkt deze mocktail in een wijnglas.

Naar het recept
Virgin Mary Mule

Virgin Mary Mule

Stop limoensap, verse munt, frisse komkommer en ginger beer bij elkaar en je krijgt één van de beste mocktails. Erg fris, en daardoor ideaal om de borrel bijvoorbeeld mee te starten.

Naar het recept

Nog meer mocktails:

De lekkerste mocktails: Flying Chiliman

Flying Chiliman

Geen Flying Dutchman maar een Flying Chiliman! Deze mocktail doet zijn naam eer aan, de rode chilipeper geeft dit drankje een beetje pit. De zoete frambozensiroop is een mooie tegenhanger en brengt samen met het citroen- en cranberrysap de mocktail in balans.

Naar het recept
De lekkerste mocktails: Rosemary’s Pear

Rosemary’s Pear

Soms hoeft een lekkere mocktail helemaal niet moeilijk te zijn. Zoals bijvoorbeeld bij dit geweldige drankje. Meng wat citroensap met bitter lemon en perensap. IJsblokjes erbij en je bent klaar voor alcoholvrije borrel!

Naar het recept
kombucha mocktail

Gember kombucha mocktail

Fermentatie-expert Christian Weij: “Je kunt niet om kombucha heen als je met alcoholvrije cocktails gaat experimenteren.” Bij deze; probeer maar eens dit heerlijke recept!

Naar het recept

Meer weten over cocktailtechnieken om de beste mocktails mee te maken?

Onze tips

Profielfoto van

Lotus van Overveldt

Eindredacteur

Mag je wakker maken voor alles met aardappels of garnalen. Drinkt het liefst het hele jaar door warme chocolademelk met slagroom. Met zwarte koffie moet je niet in haar buurt komen (met ijskoffie wel). Vindt dat de Fransen het écht hebben begrepen door een kaasplankje én een toetje te eten.

Cover voor

Inspiratie in je mailbox

Wist je dat we wekelijks een nieuwsbrief versturen met de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen? Schrijf je nu in!