Bakken voor Pasen

Wil jij deze paasdagen indruk maken tijdens het paasontbijt of juist tijdens de brunch? Ga dan zelf bakken voor Pasen! Want uit eigen keuken komen natuurlijk de lekkerste baksels. Ter inspiratie delen wij de vijf van onze favoriete recepten om te bakken voor Pasen. Ga jij bijvoorbeeld voor de paastaart met witte chocolade of voor de klassieke carrotcake? Het is jouw feestje, dus jij kiest.

Ook op de hoogte worden gehouden over de leukste recepten voor Pasen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief:

Ontvang elke week de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen.

Paastaart met witte chocolade

Het leukste aan het maken van deze feestelijke taart? Dat is het versieren met onredelijke hoeveelheden witte chocolade natuurlijk! Versier hem naar je eigen smaak met paashaasjes, kuikentjes of ook eieren.

> naar het recept: paastaart met witte chocolade

Paastaart met witte chocolade

Carrotcake bakken voor Pasen

Bij voormalig Foodies Friend Inge staat met Pasen deze carrotcake op tafel. En met dit recept proef je hem zelf. Deze taart is een echte showstopper en hiermee maak jij dan ook gegarandeerd indruk. Beloofd! En niet zeggen dat er nauwelijks wortelen in zitten hè? Dat is ons geheim..

> naar het recept: carrotcake

homemade carrotcake

Wentelteefjes van rozijnenbrood en bolussuiker

Dit zijn spectaculair lekkere wentelteefjes met bolussuiker. Maak ook het rozijnenbrood met gele rozijnen zelf, naar recept van onze favoriete bakker Edwin Klaasen.

> naar het recept: wentelteefjes van rozijnenbrood en bolussuiker

recepten voor wentelteefjes

Chocoladecheesecake met paaseitjes

Wil jij je paasbrunch dit jaar aanvullen met iets bijzonders? Kies dan eens voor dit heerlijke recept en maak een cheesecake met chocolade en paaseitjes.

> naar het recept: chocoladecheesecake met paaseitjes

Chocoladecheesecake met paaseitjes

Mini-paastulbandjes met blauwe bessen

Tenslotte delen we ook nog deze schattige mini-paastulbandjes. Leuk zijn ze hè? Dat is weer even wat anders dan een grote cake. En het beste? Deze kleine baksels maken de paasbrunch instant éxtra feestelijk. Tip van ons: gebruik de botercrème die je overhoudt voor deze slagroomtruffels voor bij de koffie.

> naar het recept: mini-paastulbandjes met blauwe bessen

Mini-paastulbandjes met blauwe bessen

Lees ook: Bakken met paaseitjes – de beste recepten voor Pasen