Advertentie
Slowcooker recepten
Heb je een slowcooker in de kast staan maar geen idee wat je erin moet maken? Wij helpen je graag verder! Deze heerlijke recepten zijn stuk voor stuk geschikt om te maken in de crockpot. Het enige wat jij hoeft te doen is je favoriet uitkiezen uit dit lijstje met slowcooker recepten, de boodschappen in huis halen, het apparaat aanzetten en de rest gebeurt vanzelf!
Wil jij ook iedere week de lekkerste tips & recepten ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief:
Bao’s met sticky buikspek
Wie geen slowcooker heeft, haalt er wel een in huis bij het zien van dit recept. Deze sticky bao’s zijn om je vingers bij af te likken. Lekker voor bij de borrel of Aziatisch streetfood avondje!
Brisketchili uit de slowcooker
Grote stukken vlees zijn ideaal om te garen in de slowcooker want de bereiding op lage temperatuur maakt het vlees heerlijk sappig en mals. Wat denk jij bijvoorbeeld van deze brisketchili? Mocht je geen brisket kunnen krijgen dan kun je o0k voor sukade- of riblappen kiezen.
Kipcurry met kokosmelk
Hoe maak je een curry nog smaakvoller? Juist ja, door het uren op lage temperatuur te laten sudderen. De kokosmelk neemt dan alle specerijen en smaken goed op.
Erwtensoep uit de slowcooker met rookworst
Wist je dat soepen ook heel geschikt zijn om in het apparaat te maken? Denk bijvoorbeeld aan deze smaakvolle erwtensoep. Lekker op gure winterdagen maar zeker ook in de zomer wanneer je verlangt naar de koudere tijd.
Stoof met worst, prei en bacon
Door deze stoof uren te laten sudderen komen de smaken van worst, prei en bacon perfect tot hun recht. En het beste? Je hebt er geen omkijken naar…
Pepperoni pizzabake
Pizza in de slowcooker? Het kan! Verwacht geen krokante pizzabodem maar de smaken van je favoriete Italiaanse gerecht in een stoofpan. Tip: de pepperoni is in dit gerecht heel makkelijk weg te laten om zo een vegetarische variant te maken.
Brisketstoof met rode wijn en tijm
Brisket kun je perfect garen in een slowcooker. Wel is het slim het vlees van tevoren eerst goed aan te braden in de koekenpan. Door het Maillard-effect wordt het vlees zo extra smaakvol.
Langzaam gegaarde zalm met dille
Wil je een spektakelstuk op tafel zetten? Dan is deze langzaam gegaarde zalm met dille je beste vriend. Iedereen zal onder de indruk zijn, terwijl jij er nauwelijks omkijken naar had!
Lees ook:
Onze tips
10+ borrelhapjes voor tijdens de kerst
Italiaanse pasta: 15x tagliatelle recepten
Wat eten we dit weekend? 15x recepten
7x de lekkerste Sinterklaas lekkernijen
Dit zijn de lekkerste courgettesoep recepten
Sinterklaas toetje: de lekkerste recepten
Zelf gevulde speculaas maken: zo doe je dat
Bovenop de trends: Haute Cuisine in New York
Marieke Slettenhaar
Redacteur
Eet het liefst hartig en zoet door elkaar. Heeft geen bezwaar tegen eten in bed zolang het poffertjes zijn. Gruwelt van gekookte eieren maar bestelt altijd een avocadotoast met gepocheerd eitje. Geen smaakcombinatie is haar te gek.