Maandag

We starten dit weekmenu met een #MeatlessMonday in samenwerking met De Vegetariërsbond. Pilav is een heerlijk Midden-Oosters rijstgerecht die zijn prachtige kleur dankt aan de toevoeging van madras-currypoeder. Ziet er feestelijk uit toch?

Pilav

> naar het recept voor pilav met lavas, gesmoorde groenten en rodewijnazijn

Dinsdag

Als je eenmaal zelf je currypasta hebt gemaakt, wil je nooit meer anders! Deze versie maak je met ingrediënten uit je voorraadkast en hij staat bovendien binnen een half uur op tafel.

> naar het recept voor groene garnalencurry

Woensdag

Boerenkoolstamppot kennen we onderhand allemaal wel. Daarom maakten wij een variant met zoete aardappels. Smaakt net weer even wat anders! Wel met een lekker speklapje natuurlijk, die mag bij deze winterse kost niet ontbreken.

boerenkoolstamppot

> naar het recept voor boerenkoolstamppot met zoete aardappel en speklapjes

Donderdag

Groen, groener, groenst! Meer groenten eten was nog nooit zo’n feestje. Want deze pasta is gruwelijk lekker. Dat kan ook niet anders want hij is naar het recept van Jamie Oliver.

mac n cheese jamie oliver weekmenu

> naar het recept voor Mac ‘n Cheese met groente

Vrijdag

Traditiegetrouw is de vrijdag van het weekmenu pizza friday, yay! Vandaag gaan we voor een pizza met een twist. Deze Midden-Oosters geïnspireerde pizza maak je met flatbread en beleg je met lekkernijen als kikkererwten, feta en granaatappelpitjes.

Flatbreadpizza met bimi

> naar het recept voor flatbreadpizza met bimi

Zaterdag

Vandaag staan er chilaquiles op het weekmenu. Nog nooit van gehoord? Chilaquiles is een traditioneel Mexicaans ontbijtgerecht. Omdat het zo machtig is, serveren wij het gewoon als avondeten. Zo eet je tortilla’s met een twist.

weekmenu

> naar het recept voor chilaquiles met ei en feta uit de oven

Zondag

Knisperend en knapperig filodeeg, er is toch niks lekkerder dan dat?! En dan die verrukkelijke vulling met gekruid lamsgehakt… Het water loopt ons gelijk in de mond. Kortom: deze pastei is de perfecte afsluiter van het weekmenu.

Pastei met gekruid lamsgehakt en filodeeg weekmenu

> naar het recept voor pastei met gekruid lamsgehakt en filodeeg

Wil je iedere week de lekkerste recepten & tips ontvangen? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief:

Ontvang elke week de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen.