Maandag

Elke weekmenu trappen we af met een #MeatlessMonday in samenwerking met De Vegetariërsbond. Vandaag staan er taco’s op het menu. “Niet de eerste jackfruit-taco’s, maar wel de lekkerste die ik ooit maakte”, aldus onze chef Willem.

> naar het recept: taco’s met chipotle-jackfruit

Taco’s met chipotle-jackfruit

Nooit meer een weekmenu missen? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief:

Ontvang elke week de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen.

Dinsdag

Deze papperdelle met worst van Jamie Oliver staat snel op tafel. Misschien klinkt het gerecht wat simpel, maar dat is het zeker niet. De smaken zijn diep doordat je er een flinke scheur Chianti aan toevoegt. Eet smakelijk!

> naar het recept: pappardelle met worst van Jamie Oliver

Pappardelle met worst

Woensdag

Een smaakvolle soep met een romig randje, precies wat je nodig hebt om het weekmenu te breken. Wij maken hem het liefste met courgette, een veelzijdige groente die eigenlijk overal wel bij past.

> naar het recept: soep van geroosterde courgette met pecorino

Soep van geroosterde courgette

Donderdag

Met een zak erwtjes in de vriezer heb je altijd groenten in huis. Om dit heerlijk gerecht te maken bijvoorbeeld. Een boerenkarbonade erbij maakt het geheel heerlijk nostalgisch. Ruik je geur al in de keuken?

> naar het recept: boerenkarbonade met erwtjes en mosterd

wintergerechten weekmenu

Vrijdag

Dit kleurrijke gerecht springt in het oog en is ook nog eens een stuk makkelijker te maken dan ‘normale’ sushi. Probeer maar!

> naar het recept: sushirijst met warmgerookte zalm

Sushirijst met warmgerookte zalm

Zaterdag

Krijg je eters? Dan is dit het gerecht wat je wilt maken. Doordat je de aubergines en de tomatenrijst tegelijkertijd in de oven gaart, is de bereiding superefficiënt. Zo heb jij meer tijd voor gezelligheid! Je kunt het ook goed van tevoren bereiden, bewaren in aluminiumfolie en voor serveren afmaken met de frisse tomatensalade met feta.

> naar het recept: geroosterde puttanesca-aubergines met tomatenrijst en feta

Geroosterde puttanesca aubergines met tomatenrijst en feta

Zondag

Zondag is bakdag. We zetten een bladerdeegrol met geitenkaas en ham in de oven. Binnen een half uurtje is ‘ie goudbruin. Serveer met een frisse groene salade.

> naar het recept: bladerdeegrol met geitenkaas

weekmenu bladerdeegrol geitenkaas

Meer inspiratie voor elke dag: