Maandag
We starten het weekmenu met een #MeatlessMonday in samenwerking met De Vegetariërsbond. En we beginnen de week goed! Met een bonenburger welteverstaan. Bonen zijn geweldige vleesvervangers omdat ze veel koolhydraten, eiwitten, b-vitamines en mineralen zoals ijzer en calcium bevatten.
> naar het recept: bonenburger
Nooit meer een weekmenu missen? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief:
Dinsdag
Proef de fantastische combinatie van kip met geroosterde paprika uit de oven! Maak dit ultieme comfortfood en plof daarna lekker op de bank
> naar het recept: kip uit de oven met geroosterde paprika
Woensdag
Het weekmenu breken we graag met een soepje. Het liefst eentje die goed vult. Bijvoorbeeld deze minestrone met gehaktballetjes en pesto. Lekker én gezond!
> naar het recept: minestrone met gehaktballetjes en pesto
Donderdag
Eenpanspasta’s zijn wat ons betreft fantastisch. Neem bijvoorbeeld dit recept. Door de courgette in het vet van het spek te bakken, krijgt de groene een mooie rijke smaak.
> naar het recept: eenpanspasta met courgette en spek
Vrijdag
Veel curry’s worden met bloemkool gemaakt maar wist je dat met broccoli minstens net zo goed is? Niet alleen vanwege de smaak, maar ook vanwege de presentatie.
> naar het recept: broccolicurry uit The Curry Guy Veggie
Zaterdag
De herfst is hét seizoen voor pompoen. Wat denk je van dit recept? Maak eens deze heerlijke pompoengratin met salieroom en – als kers op de taart – gruyère! Het perfecte gerecht voor op een druilerige dag.
> naar het recept: pompoengratin met salieroom en gruyère
Zondag
Maïsbrood wordt in Nederland niet veel gegeten maar in andere landen is het razend populair. Niet zo als bammetje maar als koolhydraatbron in een hartig gerecht. Wat denk je bijvoorbeeld van maïsbrood met garnalen?
> naar het recept: maïsbrood met garnalen