Maandag
We starten het weekmenu met een #MeatlessMonday in samenwerking met De Vegetariërsbond. Zeg drie keer heel snel okonomiyaki en je hartige pannenkoek is klaar! Dit recept is om je vingers bij af te likken en zal je nog lang bij blijven.
> naar het recept: okonomiyaki
Nooit meer een weekmenu missen? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief:
Dinsdag
Harissa is een van oorsprong Tunesische saus, die wordt gemaakt van rode pepers, knoflook, zout, olie en verschillende kruiden. Heerlijk in combinatie met deze gruwelijk lekkere pasta met garnalen.
> naar het recept: spaghetti met harissa-garnalen
Woensdag
Een lekkere stoofgerecht valt altijd in de smaak. Wat dacht je bijvoorbeeld van deze kipgoulash? Laat je niet afschrikken door de bereidingstijd van over een uur, de meeste tijd staat deze stoof te sudderen.
> naar het recept: kipgoulash
Donderdag
De gekruide bulgur is heerlijk met de geroosterde aubergine, de scherpe feta en de zoete smaak van de granaatappelpitten. Het gerecht is heerlijk op kamertemperatuur, maar is ook geschikt om op te warmen. Dit is het favoriete recept van Yvonne!
> naar het recept: aubergines in kaneel met feta, olijven & bulgur
Vrijdag
We luiden het weekend in met een Britse klassieker: Fish & Chips. Het lijkt misschien wat gek om wat azijn over je frietjes te druppelen maar probeer het eens. Het zuurtje gaat onwijs goed samen met de krokante vis. Comfortfood op z’n best.
> naar het recept: fish & chips
Zaterdag
Deze noedels met biefstukreepjes en satésaus is perfect om te maken in een druk weekend. Binnen 25 minuten heb je een heerlijk bordje op tafel staan. Onverwachte gasten? Geen probleem! Dit gerecht lust iedereen.
> naar het recept: noedels met biefstukreepjes en satésaus
Zondag
Iets tofs met peren doen? Maak er eens een hartige taart van met klassieke smaken zoals walnoot, peer en blauwe kaas. Het perfecte gerecht om het weekmenu mee af te sluiten.
> naar het recept: hartige taart met peer, walnoten en blauwe kaas