Maandag

We starten het weekmenu met een #MeatlessMonday in samenwerking met De Vegetariërsbond. Wat denk je van gebakken halloumi? Halloumi is een Cypriotische kaas die uitermate geschikt is om te bakken, grillen of roosteren. Gebakken gaat ‘ie mooi samen met de diepe smaken van tomaat, zeekraal en citroen.

> naar het recept: gebakken halloumi met tomaat, zeekraal en citroen

Recepten met zeekraal: gebakken halloumi met tomaat, zeekraal en citroen

Nooit meer een weekmenu missen? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief:

Ontvang elke week de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen.

Dinsdag

Gek op mosselen? Dan mag je dit heerlijke recept van Sergio Herman niet missen! Sergio: “Dit is een mooi klassiek gerecht dat een extra twist krijgt door de diepgang van dat magische mosselvocht. Een carbonara met zilte klasse en de anijzigheid van venkel.”

> naar het recept: mosselen carbonara

Mosselen carbonara weekmenu

Woensdag

Proef de fantastische combinatie van kip met geroosterde paprika uit de oven in dit heerlijke gerecht. Maak deze ultieme comfortfood en plof daarna lekker op de bank. Kortom: het perfecte gerecht voor op de drukkere dagen.

> naar het recept: kip uit de oven met geroosterde paprika

Kip uit de oven met geroosterde paprika

Donderdag

Wanneer het buiten koud en donker is, is het fijn om je ‘s avonds terug te trekken in je eigen keuken en daarna te genieten van verwarmende gerechten. Wat denk je bijvoorbeeld van deze aardappelpannenkoekjes met kruidenhangop? Hollandse pot maar dan met een twist.

> naar het recept: aardappelpannenkoekjes met kruidenhangop

wintergerechten

Vrijdag

Vrijdag is frietdag. Daarom zetten we de goudgele kanjers maar wat graag op het menu vandaag. Om het een echt avondmaal te maken, combineren we ze met entrecote. De combinatie met gezoete knoflook is gruwelijk lekker.

> naar het recept: entrecote met gezoete knoflook

wintergerechten

Zaterdag

Zelf ramen maken lijkt misschien moeilijk maar probeer het gewoon eens. Het zal je vast meevallen. Dit heerlijke recept heb je al in een halfuurtje op tafel staan. Kan je niks van zeggen toch?

> naar het recept: ramen met enoki en ei

januari recepten

Zondag

Zondag is bij uitstek dé dag om te bakken. Wat denk je van een lekkere hartige taart? Deze quiche heeft een bodem van noten en is goedgevuld met pompoen, bospaddenstoelen en salie. Echt ingrediënten voor in de herfst, al smaak de taart het hele jaar door goed.

> naar het recept: paddenstoelen-pompoenquiche met notenbodem

quiche recepten

Meer inspiratie voor elke dag: