Bestel hier Het Grote Kerstnummer van Foodies

Toetjes voor kerst

Op zoek naar inspiratie voor de afsluiting van het kerstdiner? Zoek niet verder; deze desserts zijn de ideale toetjes voor kerst! Van een geniale ijstaart tot aan de lekkerste panna cotta met cornflakes, stuk voor stuk zijn deze toetjes perfect voor de feestdagen.

Wil je ook iedere week de lekkerste recepten & tips ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief:

Ontvang elke week de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen.

Cornflake-panna cotta met notencrunch

Panna cotta met cornflakes? Jazeker! Dit dessert klinkt misschien een beetje gek, maar dat is ‘ie absoluut niet. Geniet je ook altijd zo van dat laatste slokje melk in je kom met cornflakes? Precies daarmee maak je dit toetje voor kerst.

> naar het recept: cornflake-panna cotta met notencrunch

Cornflake-panna cotta met notencrunch

Earl grey-marmeladebroodpudding

Broodpudding uit de oven met de smaken van marmelade en zwarte thee: Britser dan dit wordt het niet, al maakt dat helemaal niet uit. Dit is namelijk een van onze favoriete toetjes voor kerst, het is een heerlijke combinatie van smaken!

> naar het recept: earl grey-marmeladebroodpudding

Earl grey-marmeladebroodpudding

Nog meer toetjes voor kerst:

Pindakaascheesecaketruffels

Hou je van pindakaas en van cheesecake? Dan mogen deze truffels niet ontbreken bij jouw kerstdiner dit jaar. Let wel op welke pindakaas je gebruikt; pindakaas van 100% pinda’s bevat teveel olie waardoor de truffels niet goed opstijven.

> naar het recept: pindakaascheesecaketruffels

Pindakaascheesecaketruffels

IJstaart met kersen en pure chocolade – toetjes voor kerst

Oké, als je nog een toetje voor kerst zoekt waarmee je gegarandeerd indruk maakt: zoek niet verder. Deze ijstaart met kersen en pure chocolade klinkt al ontzettend lekker, de taart ziet er ook nog eens ongelooflijk feestelijk uit. Tip: maak ‘m eerst een keer om te oefenen, zo weet je zeker dat je het beste resultaat op tafel zet tijdens de feestdagen.

> naar het recept: ijstaart met kersen en pure chocolade

Toetjes voor kerst: ijstaart met kersen en pure chocolade

Lees ook: