Tijd voor Willem’s kooktips! Elke vrijdag versturen wij de leuke ‘Foodies Favourites Friday’ nieuwsbrief! Ben jij al lid? Schrijf je nu in via deze link en ontvang iedere vrijdag als eerste de leukste artikelen, interessante nieuwtjes, aanbiedingen, het recept van de week én de handige kooktips van onze eigen foodieskok Willem!
Een krokant gebakken, gepaneerd visje met wat verse kruiden en citroen: heerlijk op de zomertafel.
Paneertips
Een goed gepaneerde vis maak je door hem voor het paneren goed droog te deppen. Je kunt de vis van tevoren op smaak brengen, of meng de gewenste kruiden, zout en peper door het paneermeel. Zet een bord met bloem, een bord met eiwit en een bord met panko of paneermeel klaar. Haal de vis door de bloem en klop het overtollige bloem eraf. Haal hem vervolgens door het eiwit en de paneermeel. Bak de vis in een flinke hoeveelheid olie of nog lekkerder: boter. Perfect voor dit recept met scholletjes met venkel-komkommersalade, of deze gefrituurde vis met remoulade. Smakelijk!