Maandag

We starten de week goed met #MeatlessMonday. Je kent vast de zoete tarte tatin met appel. Wist je dat je deze ook als hartige variant kan maken? Neem bijvoorbeeld dit recept met courgette. Lekker én gezond. En stiekem eet je gewoon een stukje taart als avondeten! Een goed begin van het weekmenu.

Weekmenu Tarte tatin met courgette

> naar het recept voor tarte tatin met courgette

Dinsdag

Op dinsdag is het fijn om het avondeten snel op tafel te hebben. De week is nog maar net begonnen en waarschijnlijk heb je een drukke dag achter de rug. Hoe fijn is het dan als het koken maar 20 minuten van je kostbare tijd kost? Deze gnocchi is het antwoord!

Gnocchi met tomaat, spinazie en mascarpone

> naar het recept voor gnocchi met tomaat, spinazie en mascarpone

Woensdag

De week is doormidden! We geven je graag een gevarieerd weekmenu, daarom kiezen we vandaag voor een stukje vis. Wist je dat zwaardvis een van de weinige soorten is die redelijk vleesachtig aandoet? Daardoor bak je deze vis gemakkelijk zonder vel in de koekenpan.

weekmenu zwaardvis met krokante kappertjes

> naar het recept voor zwaardvis met krokante kappertjes

Donderdag

Het is zomer. Regen, storm en onweer? Nee hoor. Steek die barbecue maar aan. Deze salade met gegrilde perzik en burrata is fantastisch. De perzik gril je op de barbecue. Toch liever de keuken in? Je grilt net zo makkelijk in een grillpan of koekenpan.

weekmenu Gegrilde perzik met burrata en serranoham

> naar het recept voor gegrilde perzik met burrata en serranoham

Vrijdag

Bijna weekend! En dat vieren we in ons weekmenu met Pizza Friday! Voor deze snelle pizza gebruik je koelvers pizzadeeg waardoor je snel je pizza party start. Heerlijk met cantharellen, ontbijtspek en rozemarijn. Smullen!

Snelle pizza met cantharellen

> naar het recept voor snelle pizza met cantharellen

Zaterdag

Vandaag kiezen we voor een moeilijker gerecht in het weekmenu. Het is immers weekend, dus het is helemaal niet erg om wat langer in de keuken te staan. Je gaart de lamsbout langzaam in de oven. De pesto met munt en basilicum is om je vingers bij af te likken!

Lamsbout met munt-basilicumpesto

> naar het recept voor lamsbout met munt-basilicumpesto

Zondag

Optimaal genieten van het weekend. Daar hoort lekker eten bij. Wie zegt er ooit ‘nee’ tegen een grote schaal lasagne? Het liefste wil je ‘m helemaal alleen op schoot nemen en volledig in je eentje uitlepelen. Sharing is caring: één en al liefde voor én met deze vegan lasagne. Al begrijpen we het best dat je dit gerecht niet wilt delen.

weekmenu Vegan lasagne 1

> naar het recept voor vegan lasagne

 

Wil je iedere week de lekkerste recepten ontvangen? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief:

Ontvang elke week de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen.