Maandag
Lekker? Check! Binnen 30 minuten op tafel? Check! Dit gerecht is perfect om te maken na een drukke dag. Een goede start van het weekmenu met dit recept voor #MeatlessMonday, én ook nog eens op ‘eet geen dierendag’.
> naar het recept voor gebraiseerde pompoen met vega-spekjes en zure appel
Dinsdag
Met deze Thaise kipcurry met broccoli zit je doordeweeks snel aan tafel. Een gegarandeerd succes, helemaal met knapperige pinda’s als topping. Een fijn gerecht voor de altijd zo drukke dinsdag. Meer dan een half uurtje heb je namelijk niet nodig. Maak een extra portie en je hebt meteen een goede lunch voor de volgende dag!
> naar het recept voor Thaise kipcurry met broccoli
Woensdag
Bij snelle recepten als dit verenigt de harissa het beste uit je specerijenvoorraad in één machtige klodder waarmee je zeebaarsfilets bestrijkt. Je kunt ook heel goed vette vis als zalm of makreel gebruiken. Bestel de vis bij je lokale vishandel en haal deze op voor vlak voor je de keuken in duikt.
> naar het recept voor harissavis uit de oven
Donderdag
Bospaddenstoelensoep met bosui is zo’n soep die je maar al te graag van het vuur haalt op een gure herfstdag. Daarom past deze ook perfect in ons weekmenu. Tip: maak wat extra zodat je morgen direct een smakelijke lunch hebt. Of schep gewoon een keertje extra op, lief zijn voor jezelf is belangrijk!
> naar het recept voor bospaddenstoelensoep met bosui
Vrijdag
Dit vegetarische eenpansgerecht is perfect om je werkweek mee af te sluiten. Een fijne afwisseling boordevol groenten in ons weekmenu. Deze week even geen ‘Pizza Friday’, al maakt dit niet zoveel uit met dit heerlijke én gezonde recept. Shakshuka it is!
> naar het recept voor shakshuka met groene groenten
Zaterdag
Makkelijk, snel en wie heeft er nou geen zin in een zalmfilet met een krokant pestokorstje?! Besteed je tijd op zaterdag aan familie en vrienden, met dit recept houd je namelijk meer dan genoeg tijd over voor andere leuke dingen dan koken.
> naar het recept voor zalmfilet met pestokorst
Zondag
Slowfood sunday! We maken deze heerlijke lamsstoof én geven je een wijntip om het feest compleet te maken. Neem de tijd en besteed de middag in de keuken. De geuren die je huis vullen zijn onweerstaanbaar, net als de lamsstoof zelf. Zo sluit je het weekend perfect af met ons weekmenu.
> naar het recept voor lamsstoof met olijven, rozemarijn en ingelegde citroen
Wil je iedere week de lekkerste recepten & tips ontvangen? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief: