Elke twee weken kijken we in de keuken van de foodiesredactie. Wie werken er? Waar zijn ze mee bezig? Wat gebeurt er op de foodies redactie? En vooral, wat eten de foodies? Een ongegeneerd kijkje achter de schermen bij de kerst van de nieuwe foodies.

Oliebollen

Willem vierde de feestdagen met echte klassiekers en die maak je natuurlijk buiten. Oliebollen bakken in de schuur en de kippetjes boven de aardappels grillen!
dagboek kerst foodies
dagboek kerst

Zoet!

Van redacteur Emil weten we inmiddels dat hij gek is op zoet. Deze kerst deze kerst gaf hij zich over aan een fantastische Pavlova en heerlijk zoete kerstkoekjes.

foodies kerst

Foodies

Anne is een echte foodies en dat zie je wel aan haar kerstgerechten. Stijf van foodies invloeden en we hadden maar al te graag aangeschoven! Wat heb jij deze kerst gemaakt? Laat ons jouw foodies snapshots zien met #iamfoodies.

De tulband uit foodies kerst! 

Meer over deze bollen met gemberspijs lees je in het januari nummer!De citrusschillen uit het decembernummer van foodies.

Veggie!

Als er iemand op de redactie geobsedeerd is door groente, dan is het Lotte wel. Ook dit jaar mocht zij voor de bijgerechten zorgen, hoewel ze zelf vindt dat groente de hoofdrol hoort te krijgen.

Rode kool met blauwaderkaas en pistache, gewaagd!
Gegrilde bloemkool en wortelen.

Gegrilde courgette rollen met paprika en geitenkaas.
Waar heb jij deze kerst van genoten? Laat het ons weten in de comments!