Elke twee weken mogen jullie een blik werpen in het dagboek van de foodiesredactie. Wie werken er, waar zijn we mee bezig, wat gebeurt er op een redactie, wat eten de foodies? Een ongegeneerd kijkje achter de schermen met de snapshots die we voor jullie maakten.
De winter is in aantocht en de feestdagen staan om de hoek. En dat is goed te zien aan het dagboek van de redactie van deze week. Er werden gevulde koeken gemaakt, generale repetities voor het kerstdiner gevoerd en sneeuwpoppen gebouwd. En daar hoort natuurlijk het nodige comfort food bij 😉

Naar buiten

Anne bezocht de kas van haar moeder en daar smelten we bij weg!

dagboekdagboekdagboekdagboek

Gevuld!

dagboekWillemijn kwam in Sinterklaas sferen met haar inmiddels beroemde gevulde speculaas.

dagboekEn er werd nog meer gevuld. 22 gevulde koeken uit de keuken van Joachim.

Laat het kerstfeest beginnen

dagboek

Lotte at een klassieker: Beef Wellinton en dan weet je dat kerst er bijna aankomt. De generale was goed gelukt, hoewel dit gerecht tricky blijft. Weet jij al wat je met kerst gaat maken? Klik hier voor inspiratie. 

Comfort food

dagboek

Ze vond deze deze truffel chips en dat is toch de allerbeste vondst van het afgelopen weekend. dagboek

Lotte’s go to comfort food voor deze winterse dagen: kikkererwten curry met koriander en couscous.

dagboek

Willem genoot ook van een klassieker: Gratin Dauphinoise.dagboek

Dit is nog eens wakker worden. Bananen pannenkoeken met chocolade saus van foodies kok Willem.dagboek

Lekker binnen blijven met dit weer. Een spelletje erbij en natuurlijk pizza. Hmmmm..

S’mores

dagboekEn als de sneeuwman dan klaar is, kruip je binnen onder de wol en warm je je op met s’mores. Althans, dat deed de foodiesredactie en we konden deze winterse dagen niet beter beginnen!

Volg @foodiesmagazine en blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes, foodies updates en heerlijke foodblogs!