Instagram is hot and happening. Hier deelden we al Instagram food fotografie tips met je en ook in 2015 deelden we fijne Instagram accounts. Vandaag delen we (de eerste van vele) 7 food Instagram accounts om in 2016 te volgen.
 

Sweet Laurel Bakery

Ha, bakinspiratie! Laurel bakt heerlijke zoetigheden en werkt enkel met gezonde en biologische ingrediënten. Gezonde zoete baksels? YES!
sweet

My Little Fabric

Aline is een graphic designer, stylist en food fotograaf die woont in de stad van de romantiek, Parijs. Parijse vibes, we houden ervan.
fabric

De Groene Meisjes

Merel & Jamie delen hun passie voor groen eten, leven en reizen met de wereld op hun blog, in hun boek én via Instagram. Jamie maakt waanzinnig mooie foodfoto’s van hun overheerlijke vegan gerechten en de mooiste hotspots en ook Merel deelt de mooiste plaatjes van eten, reizen en katten. Instant happiness!
Merel
Jamie

A Life Worth Eating

Foodie Adam (jawel, een man!) hangt steevast boven de tafel. Zijn liefde voor food begon na een reis naar China. Als software ingenieur dwaalt hij de wereld over en deelt hij zijn maaltijden en mooie uitzichten met ons. Vinden we leuk.
adam

Indie Farmer

Geen food foto’s, maar een kijkje in het boerenleven. Indie Farmer is een online magazine voor onafhankelijke boeren. Ze zijn grote voorstanders van de slow food-beweging. Door deze mooie plaatjes krijg je waardering voor de tijd en liefde die ze in het creëren van hoogwaardige ingrediënten steken!
IndieFarmer

Uit Pauline’s Keuken

Foodblogger en schrijfster Pauline houdt van cleane en lichte foto’s. Haar Instagram account is enorm inspirerend en daar worden we blij van!
pauiline

Food in the Air

Leuk concept! Dit account combineert heerlijk eten en foto’s van een mooi landschap in één account. Food in the Air! Ze hebben ook een account met drinken genaamd – je raadt het al – @drinksintheair.
air