De tijd van borrelavonden komt eraan! Tijd voor wat frisse hapjesinspiratie. Het boek Bladerdeeg staat vol feestelijke gerechtjes om te delen, stuk voor stuk gemaakt met koelvers bladerdeeg en een handjevol andere ingrediënten. foodies mag 3 exemplaren van dit boek weggeven.

Over Bladerdeeg

Koken met bladerdeeg heeft iets magisch. Je rolt het koelverse deeg uit, kneedt en vormt het in de juiste vorm, belegt of vult het en dan stop je het in de oven. Je gaat nog net niet als een klein kind voor de oven zitten wachten om te turen naar dat rijzende deeg, wat een fantastisch proces is. De makers van bladerdeeg beleefden dit proces keer op keer, toen ze de recepten testten voor dit boek. Van kaneelvlinders tot citroenharten en van borrelbroden tot kaaspakketjes.
bladerdeeg

Win Bladerdeeg

Wat is jouw favoriete hapje met bladerdeeg? Laat het hieronder in een reactie weten en maak kans op het winnen van dit kookboek. Niet gewonnen? Voor €12,99 haal je hem zelf in huis. En in The big Christmas issue van foodies vind je als voorproefje vier heerlijke gerechten uit dit boek: citroenharten, superchique peren, deegrolletjes en kaneelvlinders.

Titel: Bladerdeeg – feestelijke gerechtjes om te delen
Auteur: Guillaume Marinette
Prijs: 12,99 euro
Uitgeverij: Becht
Aantal pagina’s: 73

Kans maken op dit heerlijke hapjesboek? Vertel ons hieronder wat jij het liefst maakt met bladerdeeg.

Reageren kan t/m 27 december. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd. De winnaars hebben bericht gehad.