Maandag

Zoals elke week starten we het weekmenu met een #MeatlessMonday in samenwerking met De Vegetariërsbond. De nootachtige smaak van bulgur gaat mooi samen met het zoete van de wortel. Ben je hier geen fan van? Bulgur kan je evt. vervangen met quinoa of couscous.

Nooit meer een weekmenu missen? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief:

Ontvang elke week de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen.

pittige bulgur weekmenu

> naar het recept voor pittige bulgur met wortel en munt

Dinsdag

Simpel, snel, goedkoop én ontzettend lekker. Wat wil je nog meer? Dit smaakvolle recept van Nigel Slater is dan ook ideaal voor drukke doordeweekse dagen.

Pasta met pittige worst, basilicum en mosterd

> naar het recept voor pasta met pittige worst, basilicum en mosterd

Woensdag

Deze prachtige bietensalade spat van je bord af. De felle kleuren van de biet en sinaasappel doen ons watertanden. Bijkomend voordeel; groente en fruit vol kleur zijn extra gezond.

4x recepten voor kleur in de keuken weekmenu

> naar het recept voor bietensalade met sinaasappel

Donderdag

Zalm en avocado zijn een gouden combi. Combineer ze in deze heerlijke salade en je hebt eenvoudig een hartstikke gezonde maaltijd op tafel staan. Pro tip; maak extra veel zodat je morgen ook nog een lekkere lunch hebt.

gebakken zalm aardappelsalade

> naar het recept voor gebakken zalm met aardappel-avocadosalade

Vrijdag

Het is weer tijd voor een pizza friday. De lekkerste manier om het weekend in te luiden. Om het nog leuker te maken serveren wij er een goed glas wijn bij. Het liefste een Pinot Grigio. De mildheid van de wijn past goed bij de zachte smaken van deze heerlijke mini-pizza’s belegd met zoete aardappel, provolone en basilicum.

Pizzette met zoete aardappel, provolone en basilicum

> naar het recept voor pizzette met zoete aardappel, provolone en basilicum

Zaterdag

Een Surinaamse klassieker: een rotiplaat met aardappel, tempé, kousenband en ei. We maken de specerijenmix zelf en marineren hier niet alleen de tempé mee, maar ook de rest van de ingrediënten worden in dit kruidige mengsel van komijnzaad, gember, kerrie en paprikapoeder gebakken.

De vega atlas: roti met aardappel en tempé

> naar het recept voor roti met aardappel, tempé, kousenband en ei

Zondag

Dit is wat ons betreft absoluut dé perfecte gnocchi alle vongole. Je maakt de gnocchi helemaal zelf terwijl de saus ondertussen staat te sudderen. Gegarandeerd succes met dit geweldige recept!

De perfecte gnocchi alle vongole

> naar het recept voor de perfecte gnocchi alle vongole