Nooit meer een weekmenu missen? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief:

Ontvang elke week de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen.

Maandag

Net als elke week beginnen we het weekmenu met een #MeatlessMonday in samenwerking met De Vegetariërsbond. We dagen je uit om het potje mosterd iets vaker uit de koelkast te pakken en te gebruiken in je maaltijden. Bijvoorbeeld in deze geweldige soep. De mosterd en de radijs geven de soep een fris-pittige kick.

Recepten met mosterd: zoete-aardappelsoep met pittige mosterdroom, munt en radijs

> naar het recept voor zoete-aardappelsoep met pittige mosterdroom, munt en radijs

Dinsdag

Gezond, lekker en snel! Dat is deze heerlijke rijstsalade met bloemkool. Heb je over? Eet dit gerecht gerust als lunch de volgende dag. Je collega’s zullen jaloers zijn.

lekker door de week

> naar het recept voor rijstsalade met geroosterde kurkumabloemkool

Woensdag

Om het weekmenu wat te breken, gaan we aan de slag met zelfgemaakte springrolls. Dit gerecht is lekker fris om te eten tijdens de warme dagen. Geen vuur komt er aan te pas en met alle groenten voorgesneden in verschillende kleurrijke schaaltjes is het al gauw een feest aan tafel.

Springrolls-met-nuoc-cham weekmenu

> naar het recept voor springrolls met nuoc cham

Donderdag

In Griekenland weten ze het maar al te goed: feta en garnalen zijn een gouden combinatie. Wij brengen de twee graag samen in deze gruwelijk lekker pasta.

weekmenu

> naar het recept voor orecchiette-salade met garnalen en feta

Vrijdag

Het is weekend en dat vieren we met een heerlijk sappige burger. We maken ze zelf van geitenkaas. Met een flinke dot zelfgemaakte pittige paprikajam erop is dit een snack die je nog veel vaker wil eten. Om je vingers bij af te likken.

geitenkaasburgers

> naar het recept voor geitenkaasburgers met pittige paprikajam

Zaterdag

Het is perzikseizoen! En waarmee kunnen we dat nou beter vieren dan met deze waanzinnige mini pizzaatjes. Je eet ze zo uit de hand, bij de picknick bijvoorbeeld.

Minipizza met perzik en parmaham

> naar het recept voor minipizza met perzik en parmaham

Zondag

Rooster de middag vrij en tover dit braadstuk uit de oven. Nodig al je vrienden en familie uit en organiseer je eigen sunday roast. Ga er wel van uit dat ze na het proeven van dit spektakelstuk elke week langs willen komen.

Gevulde lamszadel met geroosterde maïs weekmenu

> naar het recept voor gevulde lamszadel met geroosterde maïs

Meer inspiratie voor elke dag: