Samen eten van Jamie Oliver als eerste in huis

Klaar om weer met vrienden en familie aan tafel te schuiven? Reserveer dan nu alvast Jamie’s nieuwste kookboek, ‘Samen eten’, een overheerlijke ode aan superlekkere maaltijden om met z’n allen van te genieten. Het boek van Jamie Oliver ligt nog niet in de winkels en komt pas in september uit. Bestel ‘m nu in combinatie met een jaarabonnement Foodies en ontvang het nieuwste boek van Jamie Oliver als eerste in huis!

Meer dan 120 recepten voor familie en vrienden

In Samen eten’ geeft Jamie met meer dan 120 recepten een overheerlijke ode aan onvergetelijke én makkelijke maaltijden. Van feestelijke seizoensdiners tot een Taco party, alle hoofdstukken bevatten een maaltijd. De menu’s zijn eenvoudig en haalbaar, en grotendeels vooraf voor te bereiden. Klaar om weer met vrienden en familie aan tafel te schuiven? Neem nu een abonnement en ontvang je het boek Samen eten’ van Jamie Oliver als eerste in huis!

Als je nu een abonnement afsluit, ontvang je het boek op 2 september bij je thuis en is Foodies okt/2021 de eerste uitgave die je rond 10 september 2021 ontvangt.

12x Foodies + Jamie Oliver – Samen eten voor €62,50

Je krijgt dit heerlijke boek nu cadeau bij 12x Foodies. Met deze smakelijke actie haal je voor het hele jaar de allerbeste kookinspiratie in huis. Maar let op: op=op, dus profiteer snel van deze unieke deal voor je te laat bent.

Foodies en Jamie Oliver

Ontvang 'm als eerste in huis

Foodies en Jamie Oliver
€62,50

Wil je iedere week de lekkerste recepten & tips ontvangen? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief: